deel 6

1.5K 82 1
                                    

10:06~
Perspectief Assiyah

Ik word wakker doordat iemand aan me haren zat, ik draaide om en zag Nabil dat doen. "Goedemorgen" zegt hij met zijn ochtendstem. "Goodmorning lelijkerd" "lelijkerd? Shit ik kan niks zeggen over mijn vrouwtje, omdat ze prachtig is" ik voel mezelf rood worden en draai om. Ik sta op en doe mijn morning routine, vervolgens loop ik naar beneden en maakt ontbijt. Als ik klaar ben met ontbijt maken roep ik Nabil naar beneden. OMG ZO LEKKER HIJ HEEFT GEEN SHIRT AAN😍 "moet ik een emmer pakken waarmee je je kwijl mee kan opvangen?" Ik voel mezelf rood worden en kijk snel weg. "Je bent echt schattig als Je bloost" zei hij lachend. tfooee hij heeft me gezien. "Stil en trek een shirt aan" "maar het is warm" "pech" zeg ik "oke wacht eerst ga Ik ontbijten" hij is altijd zo eigenwijs. "Waar gaan we eigenlijk naartoe op huwlijksreis we zijn nog steeds niet op huwlijksreis geweest" zei ik om de stilte te verbreken. " waar wil je naartoe" " de Bahama's" "oke Ik ga wel 2 tickets regelen voor morgen" "oke" en verder aten we ons eten.

15:30
Perspectief Assiyah

Ik heb lang niks van sammar gehoord ik ga dr appen.

S=sammar i=ik

I= heey alles goed?
S= VERWIJDER UIT ME LEVEN VIEZE HOER!
I=WTF wat heb ik gedaan?!
S=JE HEBT HELEMAAL NIKS VERTELT OVER DONYA DAT ZE ONTVOERD WERD ENZ.
I= daar kan ik niks aan doen!
S= we waren toch ze3ma bestfiends?! Nou maak daar maar bfffeb BEST FAKE FRIEND FOR EVER BITCH. DOEII

EIND GESPREK

Wat is er met haar? Zeker is ze dronken ofz, mohim ik ga me tijd niet verspillen aan haar komt wel goed. "ASSIYAH IK HEB HONGER" schreeuwt Nabil van boven. Tazz deze jongen moet altijd iets hebben. "WACHT" schreeuw ik terug. Ondertussen warm ik een pizza op voor hem. TING yeah pizza is klaar, en mensen voordat jullie denken dat hij alleen gaat eten HAHAHAHAH NO WAY. Ik breng de pizza naar boven en ga naast hem zitten op bed. "Dankjewel" zegt hij "ik ga ook mee eten vriend" "oke a dier" en samen eten wij die pizza op. "Ik ga alvast de koffers inpakken" zeg ik "saff isgoed dan ga ik ff iets regelen bij me werk" "durf het om na 20:00 uur thuis te komen!" Zeg ik "Jaah blablabla" hij verliet het huis en ik begon met inpakken.

Perspectief Nabil

Baas, "samir heeft niet betaald, we hadden hem 20 kg cocaine gegeven en hij heeft niet betaald" "WAATT HOE KAN DAT LAAT DE MANNEN ZIJN LOCATIE REGELEN NU!"
Ik probeer uit de drugs te stappen voor Assiyah maar dat gaat nogal moeilijk zoals jullie horen. Ik ben zo moe en dan moet Ik dit nog regelen.

19:50
Perspectief Assiyah
Ppfff wat was dat veeell. Maar eindelijk ben Ik klaar, Ik plof neer op de bank met milka, m&ms, ben&jerry en chips. Na 30 min hoor ik de deur open gaan en zie Nabil, hij ziet er boos uit. "Wat is er" vraag ik hem "niks" zegt hij chagarijnig terug "Nabil kom is" hij komt naar me toe en gaat naast me zitten. "Kijk me in me ogen aan en vertel wat er is gebeurd" uit het niets knuffelde hij me en huilde het uit op mijn schouder. "Ik werd net gebeld door mijn vader die zei dat mijn moeder is overleden" ik schrik. " Nabil ik vind het echt vreslijk voor je kom hier" ik spring in zijn armen en liet een traan vallen. "Het was een schat van een vrouw en ze was meskiena nog jong, maar zoals allah s.w.t zei: "De beste bloemen pluk ik het vroegste. " "Assiyah wollah ik weet echt niet wat ik zonder jouw moet, ik hou van je!" Onze gezichten zitten heel dichtbij elkaar en ik zoende hem, hij tilde me op naar boven zonder dat onze lippen elkaar los lieten, hij legde me neer op bed en trok me kleding uit en iedereen  weet dan wel wat er was gebeurd....
Toen we klaar waren gingen we naar beneden een film kijken en viel ik in zijn armen in slaap. Zo een fijn gevoel.

Heey, ik heb hier een extra deeltje aangezien ik 1 week niks had geplaats. Stem als ik verder moet met dit boek. Er komt nog veel aan!



Uitgehuwelijkt?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu