XVI- Παλεύοντας

281 39 7
                                    

Στο Προηγούμενο: Η Τζούλιετ φίλησε τον κ. Καρλ Σπένσερ την ημέρα του Χάλοουιν.





Ο Καρλ πάντα πίστευε ότι "το να κάνεις κρύο μπάνιο" ήταν κάποιου είδους αστείο, αλλά εκείνη την στιγμή χρειαζόταν ένα. 

Είχε διαταραχθεί και ερεθιστεί και κλονιστεί: Δεν μπορούσε να βγάλει την εικόνα της Τζούλιετ απ' το μυαλό του. 'Η την ανάμνηση των χειλιών της πάνω στα δικά του. 

Την γεύση της... την μυρωδιά της... 

Την είχε δει μόνο με την σχολική της στολή και με τα συντηρητικά ρούχα για την εκκλησία. Τώρα δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται το πώς έδειχνε το στήθος της μέσα στο ντεκολτέ της στολής, ή οι γλουτοί της. 

Προφανώς και είχε ξαναδεί γυναίκα με αποκαλυπτικά ρούχα πιο πριν, δεν ζούσε κιόλας σε κανά μοναστήρι από την γέννησή του. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχε τόσο στενή επαφή με το σώμα ενός κοριτσιού που όχι μόνο τον τον διέγειρε, αλλά ήταν και εντελώς εκτός ορίων. Ένας σώμα που προσπαθούσε να μην το σκέφτεται εδώ και βδομάδες. 

Ο Καρλ ένιωθε ένοχος ακόμα και να προσευχηθεί, όμως προσπάθησε. "Κύριε, αν αυτή είναι κάποιου είδους δοκιμασία, σε παρακαλώ δώσε μου την δύναμη να την φέρω εις πέρας." 

Ξάπλωσε στο κρεβάτι του, νιώθοντας περίεργα. Προσπαθώντας να σκέφτεται την Ρεμπέκα αντί τη Τζούλιετ, χωρίς όμως επιτυχία. 

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και κοίταξε το ρολόι του. Ήταν 3 π.μ. . Έβαλε μια φόρμα και πήγε για τρέξιμο γύρω το τετράγωνο. Ίσως έτσι αν εξαντληθεί σωματικά, να μπορέσει να πέσει για ύπνο. 

Τζούλιετ...Τζούλιετ...Τζούλιετ...Έτρεχε στον δρόμο και στο μυαλό του φώναζε το όνομά της. 

Πώς θα συγκεντρωμένος την επόμενη φορά που δίδαξε τη τάξη της λατινικά; Μετά από αυτό που έγινε- ενώ έπρεπε να είναι πιο απόμακρος, να κρατήσει μια απόσταση, να τις διώξει και τις τρεις. Ήταν κι αυτός εξίσου ένοχος. Η Τζούλιετ μύριζε ξεκάθαρα αλκοόλ και δεν είχε τον πλήρη έλεγχο των πράξεων της. 

Αλλά εκείνος ήταν νηφάλιος. Εκείνος ήταν ο ενήλικας. Εκείνος ήταν αυτός που έπρεπε να έχει τον έλεγχο. 

Το θέμα ήταν ότι δεν έκανε πίσω γιατί δεν το ήθελε στην πραγματικότητα. Ήθελε να είναι κοντά της. 

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήWhere stories live. Discover now