Chapter 8

3.2K 89 0
                                    

Táto kapitola bude viac perveznejsia. Skôr pre 13+.
Čítať ak sa na to cítite,alebo ju posuňte dole a kde bude dlhšia medzera tak bude pokračovať normálne bez tohoto
Ďakujem za pochopenie

Cassidy

Jeho plné pery náražali do mojich.Moju nohu vyložil tak ,aby do nej nebuchol a naklonil sa nadomnou.Vratil sa k mojim perám a láskal ich ako aj predtým ,ale teraz viac naruzivejsie.Bola som strašne nervózna a zároveň aj nadržaná.Citila som už aj mokro v mojich nohavičkách .

Chvela som sa pri každom jeho dotyku.On sa nad tým pousmial a jeho pery sa posunuli na moju kľúčnu kosť ,kde som ihneď nahlas zastonala.

"Páčia sa mi reakcie tvojho tela na moje dotyky"zasepka mi do ucha a zároveň si ho zoberie aj do úst.Chvilu ho cumle a potom postupne ide dole.Vyzlecie mi tričko , rozopne nohavice a ja sa pred ním ocitnem len v spodnom prádle.

Do mojich lic sa určite nahrnula červeň a snažila som sa ju zakryť.Nastastie bol toľko zamestnaný mojim telom,že si ani nevšimol ,že sa červenám.Dal mi pomaly dole nohavičky a pozrel sa na mňa.Ako keby si jeho očami pytal súhlas.

Prikývla som a zhlboka som sa nadýchla.Na mojom klitorise som pocítila prst ,ktory bol určite jeho. Prechádzal mi po ňom a ja som sa od slasti prehla v chrbte.On sa nadomnou len uskrnul a zrazu ho vsunul do mňa.

Od prekvapenia som až vypulila oči a snažila som sa chytiť normálny dych a nie zrýchlený ,ktorý mám práve teraz ,lebo začala kmitat s prstami dosť rýchlo a v našej izbe je počuť iba hlas mojich stonov.

"Áno, pod ,kric moje meno"vraví mi pomedzi to Harry a ja ho posluchnem.Zazijem môj prvý orgazmus a vidím ako si Harry olizuje prsty ,ktoré mal vo mne.

"Chutis sladko"povedal z ničoho nič a ja som si myslela ,že je to všetko a chcela som si sadnúť ,ale zrazu ma niečo posteklilo dole.Ked som sa pozrela videla som jeho hlavu medzi mojimi nohami .Toto neuveríte nebo teraz robí jazykom? On je vo všetkom dokonalý,hotový Boh.







Zrazu som sa zobudila.

Bolo to také ,ako keby sa to práve dialo.

"Harry?"zrazu nám niekto otvorí dvere a a Harry sa pozrie kto tam stojí.Stal tam totiž Robin.

"Otec choď dole prídem za tebou"povedal Harry a zatvoria sa dole.

"Zlatko idem dole oddychuj áno?"prikývnem a ešte ma naposledy pobozkal.
Všimli ste si ,že aj Harryho správanie sa zmenilo? Je milší , starostlivejsi.Mozno si to konečne aj uvedomil.

Som aj celkom zvedavá ,že o čom sa bavia .Niekto mi zaklopal ja dvere a dnu vošla Helena.

"pani Cassidy volá vás pán Robin"prikývnem a pomaly sa postavím .Už viem aj poriadne narábať s barlami tak mi už nerobí problém zísť dole .

"Som tu "oznámila som neutrálne a on pošle Harryho preč a v jednej miestnosti sme len my dvaja

"Kedy plánuješ dať môjmu synovi "spýtal sa a založil si ruky.

"Keď budem chcieť a to nebude tak rýchlo a možno aj nikdy"odpoviem tým istým tónom ako aj on hovoril.Jemu sa to zrejme nepáčilo a tak sa zamracil.

"Chcela si povedať ,že mu dáš už dnes"ja pokyvem hlavou

"Zabudnite"zavrcim a postavím sa chcem ísť preč ,ale on ma zrazu schuti za lakeť otočí si ma k sebe a barly spadnú na zem.Potom ucitim bolesť ,pád na tvrdú zem a bezvedomie

Baby Doll (H.S.) Where stories live. Discover now