Hoofdstuk 7.

1K 42 0
                                    

'Aisha,Aisha.' Hoor ik iemand fluisteren in mijn oor. Ik doe mijn ogen open. Ik lig nog in bed. Zayn ligt ook nog achter me denk ik. 'Aisha... AISHA.' Fluistert iemand in mijn oor. Het is LOUIS! 'Mooi je bent wakker.' Fluistert Louis. 'Blijf uit mijn buurt. ' Fluister ik tegen hem. Louis haalt me langzaam uit bed. Zayn word net op het nippertje niet wakker. Ik zit samen met Louis op de grond. 'Ik vond het niet leuk wat je gedaan hebt!' Fluistert Louis nog harder in mijn oor. 'Dat deed jij jouzelf aan.' Zeg ik hardop. Louis trekt aan mijn oor. 'Niet hardop praten!' Schreeuwt hij fluisterend in mijn oor. 'Louis ga weg!' Zeg ik hardop. Louis staat op en trekt aan mijn haar. Hij heeft het doekje met denk ik chloroform bij zich. 'LOUis...' Schreeuw ik maar het heeft geen zin ik ben er niet meer. 

Ik voel een harde mep op mijn wang. Ik doe meteen mijn ogen open. 'Waar ben ik?' Vraag ik aan degene die me mept. 'In het busje.Waar niemand ons stoort.' Zegt hij. HET IS LOUIS! 'NEE laat me gaan!!' Roep ik. Louis kijkt me aan. Hij begint me hevig ze kussen. Ik werk niet mee en draai mijn hoofd steeds weg. Hij grijpt mijn kin en roept 'WERK MEE BITCH!' Ik schop in het rond. Ik heb hem geraakt in zijn buik. Hij vliegt meteen van me af. 'Schatje toch. Doe dat nou niet dan maak ik het pijnlijker voor je...

POV Zayn.
Ik werd wakker. Ik kon Aisha nergens vinden. 'JONGENS WAAR IS AISHA?' Riep ik. 'Nog erger waar is Louis?' vraagt Niall aan mij. 'Die gast is gestoord! We moeten hem vinden!' Roep ik tegen de jongens. Het is niet normaal om iemand te verkrachten dat is niet wat we hadden afgesproken we hebben zelfs gezegd dat dat juist NIET mocht. Louis moet hiervoor gestraft worden...ALS we hem vinden. We zijn inmiddels het hele huis doorgerend opzoek naar Louis.

POV Aisha.
'W,wat ga je met me doen?' Vraag ik angstig aan Louis. 'Wat denk je afmaken waar we mee bezig waren.' Zegt Louis lachend. Louis heeft touw bij zich. Hij komt dichterbij om het touw om mij heen te doen. Ik moet tijd rekken! EN SNEL! Ik geef Louis een klap in zijn gezicht met mijn voet. 'BITCH KOM HIER!' Schreeuwt Louis. Ik ga naar de voorzittingen toe. De deur zit op slot!! 'Inderdaad die zit op slot ik wil niet dat je wegrent.' Zegt Louis. Hij grijpt mijn voet. 'NOU KOM HIER!' Schreeuwt hij. Ik trap met mijn voeten naar zijn gezicht. Ik raak hem wel een keer. 'IK BEN HET HELEMAAL ZAT MET JOU' Schreeuwt hij uit woede. Hij lijkt wel sterker aan het worden door die woede...

POV Zayn.
'Is er al in het busje gekeken?' Vraag ik aan de jongens. 'Ik heb niet gekeken.' Roept Harry. 'Ik ook niet' Roept Niall. 'Nope.' Roept Liam. 'SHIT Hij was ons te slim af.' Roep ik terwijl ik aan het rennen ben naar het busje...

POV Aisha.
Ik ben inmiddels vastgebonden en ik lig in mijn onderbroek en BH. 'AAA' Gil ik uit. 'Houd je mond slet.' Hij doet mijn BH bij mij af. Ik probeer te schoppen een paar keer maar het lukt niet echt. Mijn voeten zijn vastgebonden aan de uitkant van het busje. Louis heeft mijn BH te pakken. Ik voel dat er aan mijn benen word getrokken. Het is Louis niet. De achterkant van het busje gaat open! 'Au!' Schreeuw ik uit want mijn handen zitten vast aan de stoel. Ik word heel hard uitgerekt. 'Wie ben jij?' vraagt Louis. ' ZAYN!' Roept Zayn. 'Zayn kom binnen bij het stuur.' Schreeuw ik pijnlijk uit. Het getrek aan mijn benen is niet meer. Ik hoor dat Zayn op de deur bonkt. 'VERDOMME DOE DIE DEUR OPEN LOUIS!' Schreeuwt Zayn bonkend tegen de deur. 'Nee.' Antwoord Louis ongeïntreseerd. Louis kijkt naar mijn borsten. 'LAAT ME MET RUST LOUIS!' Schreeuw ik. Zayn heeft het raampje ingeslagen en maakt de deur los. Hij begint teblozen als hij mij daar ziet liggen. Louis valt Zayn meteen aan. 'LAAT HAAR MET RUST PEDO!' Neemt Zayn het voor me op. Louis stopt de aanval. Snel maakt Zayn me los van de stoel. Ik ga ook meteen overeind op zoek naar mijn BH...Terwijl de jongens aan het vechten zijn.

POV Niall.
'Zayn blijft lang weg. Zullen we naar hem toegaan.?' Vraag ik aan de boyz.'Hij blijft wel lang weg ,Ja...Ja we gaan.' Besluit Harry. Wij gaan met z'n drieën naar het busje toe. 'HET RAAM IS INGESLAGEN' Schreeuw ik. Ik ren naar de achterkant van het busje toe.

POV Aisha.
Ik hoorde net raar geschreeuw. 'Aah' Schreeuw ik. Het busje word van de achterkant opengedaan. Ik vlieg uit het busje. En lig op het asvalt. Ik heb nog steeds mijn BH niet aangekregen dus ik lig op het asfalt in mijn onderbroek. Ik bedek snel mijn borsten. 'Aisha...' Mompelt Niall. 'Jullie help Zayn ik breng haar naar binnen.' Zegt Niall. Niall raapt mij van de grond af. 'Het komt goed. Het komt goed.' Zegt Niall tegen mij. 'Ik wil gewoon naar huis.' Huil ik. 'Kom mee naar boven.' Zegt Niall.

Wanneer we boven zijn krijg ik een lang shirt van Niall. 'Niall ik ben bang.' Zeg ik tegen hem. 'Dat is dan jammer.' Antwoord hij. Hij was eerst nog lief tegen mij nu is hij weer zo gemeen. De tranen vloeien over mijn wangen. De deur gaat dicht en ik ben weer alleen.

POV Zayn.
We hebben Louis eindelijk te pakken. 'MAG IK OOK EENS LOL MET HAAR HEBBEN?' Schreeuwt Louis. 'We zijn geen verkra' 'DAT WEET IK.' Onderbreekt Louis mij. 'Ik vind haar gewoon heel knap en mooi en ze is zo aardig.' Zegt Louis. 'Het is goed als je het maar niet meer doet.' Zeg ik tegen hem. 'Oké...' Zegt hij terug...

Ontvoerd door One Direction.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu