-14-

734 100 10
                                    







    Clopotelul a sunat iar elevii au iesit din sala de clasa pe rand. Jungkook si-a strans linistit lucrurile, apoi a iesit si el din clasa.



"ㅡCum ai sa faci sa scapi de tipul asta nou ? " l-a intrebat Cha Dol pasind de-a dreapta lui.



Jungkook a ridicat din umeri pastrandu-si privirea in pamant. Nu stia ce sa faca . Acum chiar isi dorea sa scape de Jimin. Inca de la inceput ceva nu ii placuse la el. Dar nu era chiar sigur. Insa acum, voia din tot adancul sa fie lasat in pace.



"ㅡK-Kookie... U-uite-l pe Jimin... "



Jungkook si-a ridicat privirea in directia in care privea si prietenul sau. Intr-adevar, Jimin astepta langa o masina . Alta masina decat celelalte doua langa care Jungkook il mai vazuse. Tipului chiar ii placea sa-si schimbe masinile ca pe niste sosete. Ce naiba era asta ?



"ㅡCha Dol-ah, te rog ajuta-ma. Vreau sa ma furisez fara sa ma vada. " i-a spus satenul colegului sau, oprindu-se in drum.



"ㅡKookie, chiar daca nu te va prinde acum, maine va veti vedea la scoala. "



"ㅡTe rog... "




"ㅡNu vreti sa va ajut si eu ? " i-a intrerupt o voce familiara, intorcandu-le privirile. Era Taehyung. Nici de data aceasta nu mai putea scapa.



"ㅡContinuati. Vreau sa aud si eu planul asta al vostru. "



Jungkook nu stia ce sa spuna. L-a privit pe prietenul sau, care acum facea acelasi lucru. Chiar se simtea ca un detinut. Nu era obligat sa mearga cu Jimin. Asadar si-a prins colegul de mana si a rupt-o la fuga, incercand sa ajunga cat mai departe.



"ㅡYa ! Scarbe mici ! Opriti-va ! " tipa blondul luand-o la fuga dupa cei doi.




Atentia lui Jimin a fost captata de acea imagine datorita inghiontelii lui Yoongi, care a surprins totul.



"ㅡAla nu e tocilarul de Jeon ? "




"ㅡCe... La naiba, incearca sa fuga ! " a marait roscatul dupa ce si-a desprins privirea din telefon.





S-a repezit ca sageata spre portiera masinii intrand inauntru si lasandu-l pe Yoongi cu soferul masinii afara. Dar nu era problema. Masina era de drept al tatalui sau. Acceleratia a fost calcata furios, pornind de pe loc si atragand atentia celor din jur. Acum incepea sa fie cuprins de nervi.




Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Luxury Taste || Jikook ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum