~37~

376 48 15
                                    


Pot doi ani trăiti departe de persoana iubită să-ţi schimbe sentimentele? Verigheta, acum aruncată într-un sertar din sifonier, este ultima speranţa a lui Yoongi, ca Jimin isi va mai aduce aminte de el.

Totul in viata celor doi s-a schimbat, fiecare a luat-o pe drumuri separate, toate acestea fiind accelerate de decizia lui Hoseok de a-l trimite pe logodnicul celui pe care il iubeste, intr-un loc in care nimeni nu si-ar dori sa fie.

Sentinta lui Yoongi s-a micsorat avand in vedere ca a acceptat sa faca munca in folosul comunitatii. Acesta a invatat o lectie foarte importanta din toata aceasta poveste, "Hoseok e un escroc si ar trebui sa putrezeasca in inchisoare pentru ca mi-a facut viata un calvar".

Astazi era ziua in care iese din inchisoare, portiile inchisori s-au deschis larg, iar soarele stralucea mai tare ca niciodata. Avea senzatia ca a iesit din iad si a intrat in rai, ceea ce, era oarecum adevarat. Insa daca raiul era in bratele lui Jimin, oare va mai reusi sa gaseasca intrarea. Se intreba daca iubitul sau isi mai aminteste de el, daca i-a facut ceva nenorocitul acela, de ce n-a venit in tot acest timp sa-l viziteze.

"Probabil daca inca mai tinea la mine, era aici, cu bratele deschise in fata porti, zambind si plangand de fericire ca m-am intors in lumea noastra si ca n-o sa-l mai las singur"

Cei drept, era aproape sa nu mai iasa viu din acel loc de teroare. Acel mic baiat care l-a felicitat odata pentru faptul ca l-a invins pe Jaebum, s-a dovedit a fi doar un pion plasat de adversarul sau ca sa-l injunghie pe la spate, la propiu.

Desi rana sa era destul de adanca, nu se compara cu durerea sufleteasca pe care o simte cand se gandeste cat timp a piedut in loc sa fie alaturi de singura persoana pe care a iubit-o vreodata.

"Il iubesc, il iubesc, dar cred ca el m-a uitat"

×

-Jimin, haide odata, nu lasa inviati sa astepte

-Da, vin imediat!

Ce era in mintea lui jimin in acest moment, nici el nu stie. De ce i-a spus "da" lui Hoseok, cand el deja spusese un "da" acum doi ani de zile, celui pe care chiar il iubea. Chiar daca roscatul a inceput sa se comporte frumos cu Jimin si îi cumpara flori in fiecare dimineata, tot nu era indeajuns incat sa il inlocuiasca pe Yoongi.

Jimin iese ingandurat din bucatarie si îi vede pe prietenii sai cu care odata formau o trupa, una care a zguduit lumea muzicii. Radeau si povesteau cu nostalgie acele vremuri incredibile din viata lor. Jimin îi vedea pe Taehyung si Jungkook ca se tineau de mana si erau fericiti, impartasindu-si unul altuia iubirea, "macar ei au reusit sa se impace" gadea acesta.

Au ciocnit cu toti un pahar de vin rosu si au inceput sa discute despre planurile de nunta. Cel mai vocal si entuziasmat era Hoseok iar Jimin doar il aproba cu un mic zambet parca fortat.

Dupa plecare invitatiilor, Hoseok s-a gandit ca este un moment bun sa vorbeasca cu viitorul sau sot.

-Imi zici si mie ce e cu tine?

-Ce vrei sa spui, n-am nimic, raspunde Jimin

-Adica vrei sa zici ca eu nu-mi dau seama cand ai ceva pe suflet?

Hoseok se apropie de Jimin si îi ridica barbia fortandu-l sa se uite in ochi lui.

-Cu tine vorbesc, Jimin, ce ai? il intreaba acesta ingrijorat

-Daca iti voi spune, voi strica acest moment frumos

Stia la ce se referea, nu era prost, doar nu avea sa-l uite pe fostul sau logodnic atat de repede. Fara sa mai spuna nimic, Hoseok a oftat si l-a imbratisat strans pe Jimin.

-Te iubesc Jimin, iar maine ne vom uni destinele pentru totdeaua, nu sti cat de fericit poti sa ma faci, spune acesta si il satura grijuliu pe frunte

"Nici tu nu sti ce simt eu cu adevarat, Hoseok"

______

Ma simt de parca nu am mai postat de mii de ani la aceasta carte, insa am obervat ca vreti un nou capitol asa ca am zis sa il scriu. Sper sa nu dezamageac cu acesta insa ca sa continui aceasta carte a trebuit sa citesc ultimele capitole deoarece uitasem ce am scris in ea. Ma gandeam sa scriu 40 de capitole la aceasta carte, insa ma mai gandesc.

Multumesc pentru toata sustinerea acordata, sunteti minunati, si daca doriti, puteti arunca un ochi la noua mea carte Seconds of emotion ❤

𝘪'𝘮 𝘨𝘢𝘺, 𝘥𝘰 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮? → 𝔂𝓸𝓸𝓷𝓶𝓲𝓷Where stories live. Discover now