Bu Olanlar Ne?

606 14 1
                                    

Mervenin Ağzından:

Evet istanbula gelmiştik.Hilal Gökhandan ayrılmıştı çünkü aldatmıştı hilali. Hilal bir hafta boyunca odasından çıkmadı.Odadan çıktığı gün ise hemen saçını koyu kahve rengine boyattı.Önceki boyalı saçını onun için boyatmıştı çünkü.Klip çekimi olmadan yönetmenle tanıśmıştık.Yönetmenin hilalin dudaklarına yapışıp öpmediği kalmıştı.Ben hayatımda böyle sarkma görmedim.Ve klip günü gelmişti.Hilali ve Oğuzhanı hiç böyle heycanlı ve telaşlı görmemiştim.Klip çekimi bir gün boyunca sürecekti.Hep beraber klibin çekileceği yere gittik.Bir saat geçmişti aradan herkes hatta gizem bile gitmişti.Eee nede olsa İbrahimle çıkıyolardı.Ben klibin bitmesini bekliyecektim ama benimde işim çıktı ve gittim.

Hilalin Ağzından:

Klip çekimi bitmişti.Çok yorgundum ama tatlı bi yorgunluktu bu.Üstümü değiştirip makyajımı silerken kulisin kapısı çaldı.Gelen yönetmendi.Galiba biraz fazla kaçırmıştı klip için yaptığımız kutlamada içkiyi sarhoştu.Karşıma geçti ve üstüme yürümeye başladı.Duvara dayanmıştım.Ellerini kafamın yanına koydu öpmeye çalışıyodu.Bağırmaya başladım ve kollarının arasìndan kaçtım.Beni kollarımdan yakaladı ve sallamaya başladı.Biri içeri girdi ve yönetmene yumruk attı. Düşmüştüm kafamı masanın köşesine vurdum.Ve bayıldım.

Gözlerimi açtığımda bir hastane odasındaydım.Kızlar vardı yanımda.Kafamda bir sargı ve ağrı vardı.Uyandığımda kızlar yanıma geldiler ve nasìl olduğumu sordular.Bu arada hastane koridorlarından sesler geliyodu.

-Hayır giremezsiniz lütfen kameraları içeri almıyoruz.

Ben

-Ne kamerası ne alaka niye odaya girmeye çalışıyolar?Biz nerdeyiz nere burası hangi hastane Oğuzhan eser ibrahim nerdeler?

Merve

-kanka klip çekiminin olduğu yerde hemen yanında hastane vardıya ordayız.Annengile haber vermedik kötü bi durum yok diye.Kameralar ise oğuzhan seni buraya kucağında kanlar içinde getirince çekimdeki magezincilerde geldi onlar girmek istiyo odaya.

Ben

-Oğuzhan nerde dedim.Onu söyleyin bana yanına gitmem lazım.

Bunları bağıra bağıra söyledim.

Gizem

-Tamam sinirlenme dikişlerin patlıycak.

Ben

-Ne dikişi yaa?

Gizem

-Kanka kafanda dikiş var.Oğuzhanda dışarda seni bekliyolar oturuyolar orda iki gündür.

Hemen ayaklandım oğuzhanı koridorun başında otururken gördüm.Onu daha önce hiç böyle görmemiştim.Çağresiz bi şekilde.Saçı dağılmış gözleri kızarmıştı.Benden bile kötü gözüküyodu.Şu anda kamera ve muhabirlerin sorduğu sorular

-Hilal hanım oğuzhan beyle sevgilimisiniz?

Neden bu hale geldiniz?

Geçmiş olsun efendim.

Offf bunlar ne yaaa böyle.Umrumda deyildi.Koşmaya başladım.Koşarken oğuzhan diye bağırdım.Oğuzhan beni görünce hemen ayağa kalktı.Yanına vardığımda hemen boynuna atladım ve sarıldık.Bu arada muhabirlerin soruları devam ediyodu.

Oğuzhan Koç ile Bir ÖmürHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin