32. bölüm

278 24 0
                                    

Arabaya bindim çantamı yan koltuğa direksiyona ilk ellerimi koyup sonra başımı ellerimin üstüne koydum derin bir nefes alıp verdim . Kafamı kaldırdım ve direksiyona bir kaç kez vurdum. Arabayı çalıştırıp hızlıca sürmeye başladım .

Sadece seul de bir tur atacaktım.

Namjoon'dan

Da eun uyumuştu kucağıma alıp odasına çıkartıp yatırdım.  Bu gün iki kez ağlamıştı film izleyelim dedi izlerken ağlayıp durdu ardından Hana gittikten sonra ağlamıştı . Zaten sonra da uyuya kalmıştı.

Da eun'un üstünü örtüp aşağı geri indim aslında bende biraz uyusam zarar gelmezdi çünkü gece hiç uyumamıştım.

Taehyung'dan

Yemeğimin son lokmasını da yiyip ayağa kalktım . Şu an bulunduğum durum yemeğini bitiren şimdi ise annesinden bahçeye çıkmak için izin alan çocuklar gibiydim .

Taehyung: ben gidebilir miyim ?

Seokjin:  off tamam dikkatli ol namjoon'un yaptığı her yemeği ya da herhangi birşeyi yeme zehirlenirsin bir de seninle uğraşmayalım.

Gülümseyip hemen kapıya koştum ayakkabılarımı giyip ceketimi aldım zaten telefonum cebimdeydi taksiye binecektim cüzdanım da ceketin cebinde olduğu için rahattım.

Taksiye binip adresi verdim biraz gezmek istediğimden abiye beni gezdir de demiştim ilk bana mal mısın?  Bakışı atsada alacağı fazla para için mutlu olmuştu. 

(  şimdi alt kısmı tekrar tekrar okuyun anlamaya çalışın,  ben anlatmaya çalıştım 👇💕)

Biz ara sokaktan karşıdaki sokağa geçecektik .  Ama oraya geçmek için arada birleşik büyük bir yol var . Sağa ve sola araba gidiyor. Yani iki şeritli bir yol ama bu iki yolu ayıran herhangi bir yer yok ve trafik ışıkları da bozuk .

(  anlatamadım biliyorum  ama anlamanız için bir cümle söyleyeceğim artı şeklinde )

Yazardan : 

Hana sağdan hızla gelirken soldan hızla bir TIR ters şeritten geliyordu ikisi mecburen kafa kafaya  çarpışacaktı.  Hana ümidini kesmiş sadece çığlık atarken aralarına bir araba girdi ama bu bir çözüm değildi , kurtuluş hiç değildi.  Aralarındaki taksi hızlandı ama yinede bagaj yeri TIR ve hana'nın arabasının  arasında kalmıştı Hana kafasını sertçe direksiyona çarpmış ve yüzüne sıçrayan camlar ile oracıkta gözlerini kapatmıştı.  Taehyung çarpmanın etkisiyle camdan sert bir şekilde fırlatmıştı tırın şoförüne camdan fırlamış ve taksinin üzerine düşmüştü . Taksici amca da sadece kafasını vurmuş ve bayılmış tı ama her yer dumandı herkes bir telaştaydı yardım etmek isteyen ambulansı arayan polisi arayan uzak durup sadece izleyen şaşkın olan . Yerdeki kanları görüp fenalaşan.

Yani kısaca bir facia....

Normalde taehyung'u araya kalmayacaktım namjoon ile taehyung dışarıya çıkınca göreceklerdi kazayı ama ben başka fanteziler buldum .

Kkkk💛💜     

↪DUYGUSUZ ↩  KİM NAMJOON + BTS  Where stories live. Discover now