Er du gravid?

370 9 1
                                    

Jeg vågner op på Justin's bryst uden at havde rykket mig. Han lå stadigvæk og sov med sin dybe vejrtrækninger. Jeg aede ham lidt på maven og smilte for mig selv.

Nok ville jeg aldrig kunne tilgive ham for det han havde gjort med Maria, men når jeg nu ikke er bedre selv, og han ikke er sur på mig over det med med Seth, så forholder jeg mig i det forhold vi altid har været og ønsket. På en måde er vi kommet tættere sammen nu... Det føles som om, at vi skal være sammen for altid. Men på et eller andet tidspunkt, er der sikkert noget der kommer i vejen igen. Nu ville jeg bare nyde den tid vi har sammen.

Jeg vender mit hoved ned til hans overkrop og presser mine læber ned i hans bryst. Jeg giver en lille kysse lyd fra mig når jeg er færdig og vender hovedet mod hans hoved.

-Justin, hvisker jeg roligt. Han bevæger sit hoved lidt, men lader ikke til at vågne, så jeg hvisker bare videre,

-Jeg er så bange for at miste dig.

Jeg tager forsigtigt mit hoved op til hans, og giver ham et mildt kys på læberne. Jeg blev så tiltrukket af dem.. de er bare sådan nogle faste, våde, dejlige, tykke og så lækre at kysse. Jeg gav ham nogle flere kys og satte mine hænder op til hans kinder, og lagde mig bogstaveligt talt oven på ham. Jeg blev tiltrukket mere og mere af ham, og blev mere og mere vild.

-Justin!, hviskede jeg igen på den lidt mere sexet måde. Jeg gav nogle støn fra mig og gik langsomt under dynen og ned til hans sixpack. Jeg flettede mine ben med hans og kyssede på hver streg af hans sixpack. Jeg mærker han giver nogle bevægelser i sig og begynder at stønne. Jeg bliver hurtig stille og kigger forsigtigt op af dynen men ser ham med lukkede øjne stadigvæk. Jeg grinte stille og kyssede videre. Jeg tog forsigtigt hans hånd og tegnede nogle streger fra fingrene og op og kyssede den til sidst. Jeg gik over dynen og op til hans bryst igen og begyndte at kysse den med inderlæberne imens jeg laver en slags bølgebevægelse med kroppen.

-Sam, hvisker han lige pludselig med næsten ingen stemme. Han griner med sit hæse morgengrin lidt efter.

-Hvad laver du? Morgen sex?, spørger han og griner imens han holder sin hånd på mit hoved. Jeg havde stoppet med at kysse og kiggede bare uskyldigt på ham. Jeg nikkede et kort sekund og gav ham et sidste kys inden han fjernede mig fra ham og stod op af sengen.

-Det må du gerne gøre hver morgen, siger han med ryggen til mig og løfter sine arme med et gab. Jeg sidder på fire ben med en lidt trist mund, da det var så hyggeligt da han var her. Han vender sig om og kigger på mig, og læner sig så ind over sengen og over til mig. Jeg regnede med, at han ville sige 'jeg elsker dig' eller 'bliv ved' eller noget. Men i stedet siger han bare,

-Jeg kan betale dig. Han drillegriner og sætter sig på hug på sengen.

-Justin!, siger jeg ret højt og alvorligt og skubber ham så han er nødt til at tage fat i kanten i sengen for ikke at falde ud.

-Bare for sjov.. Sampagne, han griner igen og udtaler det som mit rigtige navn i starten. Jeg smiler sarkastisk til ham og sætter mig med krydsede arme. Da han havde fået balancen igen, skubber han mig bagud så jeg vælter på ryggen i sengen. Bagefter sætter han sig så på fire ben og kigger ned på mig med sit flirtende smil så jeg ikke kunne lade være med at smile lidt tilbage. Jeg tog fat om hans nakke og flettede mine fingre sammen da de mødtes på nakken. Jeg pressede ham ned til mig og jeg løftede mig selv op. Til sidst rørte vi hinandens læber. Jeg gav igen en kysse lyd fra mig, da vi stoppede.

-Kan du ikke hente noget tøj til mig, spørger jeg ham og rejser mig lidt op så han også bliver nødt til at sætte sig helt op. Han nikkede med et smil og gik hen til mit skab, men så stoppede han op, da han skulle tage sin hånd ned i posen for at finde noget tøj.

Justin, kom.Where stories live. Discover now