19

1.9K 112 27
                                    

Вече беше сутрин и лъчите нагло се настаняваха върху лицето на Джимин. Той раздразнено отвори очи, изсъсквайки. Погледна към Шуга и се усмихна широко. Това за него беше най-хубавото нещо, което му се е случвало някога.

Целуна Юнги по челото, след това по устните, опитвайки се да не го събуди и влезе в банята за да извърши сутришната си рутина.

Юнги гушкаше Джимин докато той не стана. След това гушна възглавницата му, мислейки си, че е той и продължи да спи.

Когато Чим беше готов, слезе в кухнята и се захвана със закуската. Реши да направи гофрети понеже отдавна не беше ял, а и на Шуга щяха да му харесат доста. Все пак гаджето му умееше да готви.

След известно време беше готов с гофретите и се качи да събуди Шуга. Побутваше го, шептеше му, ръчкаше го, но Шуга не ставаше. Той спеше много дълбоко и едва успяваше нещо да го събуди.

Джимин реши да го остави да поспи още малко, защото според него явно Юнги се е изморил доста снощи, но той спа още цели два часа. (Айде почва се ;ддд)

На Джимин вече му омръзна да чака и реши вече наистина да събуди Шуга.

Първо му хрумна да го бутне от леглото или да го залее с вода, но бързо се отказа. След това му хрумна да седне на пакета му и да се отърква, но и от това се отказа. Хрумна му идеалното събуждане.

Влезе тихичко в стаята при Шуга и се качи на леглото. Понеже Шуга си беше чисто гол, на Джимин нямаше да му е трудно да го разсъблича. Обърна го по корем, колкото успя за да не го събуди преди да направи това, което е намислил и намести члена си на входа му. Със сигурност щеше да си изпати от това, но, хей, няма да е забавно иначе.

Разкара тези мисли от главата си, лепна си една дебилска усмивка на лицето и навлезе рязко в Шуга.

Шуга, усещайки болката, рязко отвори очи, но първите секунди не можа да разбере какво става. След това се наддигна и обърна главата си към Джимин, проговаряйки.

Джимин!? Какво правиш подяволите!?

Събуждам те. - Чим се заби отново, след което излезе от него и започна да се хили. - Ама ти си бил много тесен. - плясна го по дупето.

Юнги изръмжа, когато Джимин се заби и после, въздъхвайки, го погледна.

Ще видиш ти. - награби Чим, събаряйки го на леглото и го обърна по гръб.

Meet my soulmate |Yoonmin|Where stories live. Discover now