κεφαλαιο 16(dirty)

45 2 1
                                    

Σον vol

Βιολετα-Τι λες?Περιμενε!

Σον -ως εδω βιολετα!Χωριζουμε.

Βιολετα-Σον.Αυτος.ειναι ο ξαδερφος μου.Γιατι ρε γαμωτο βγαζεις βλακειες απο το μυαλο σου.Γιατι θες παντα να με πληγωνεις.Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις πως σε Αγαπωω.Ειμαι ερωτευμενη μαζι σου.'Μου λεει και γυρναω  κατευθειαν και την κοιταξω χωρις να πω τιποτα.'Μα τι μαλακας ειμαι.Με κυριεψε παλι αυτην η ζηλια.Ετσι την πιανω απο τους ωμους και την κολλαω στο δεντρο που ηταν απο πισω μας Κλεινω αργα τα ματια μου και ενωνω τα χειλια μας.Επειτα η γλωσσα μου ψαχνει να βρει την δικια της,με αποτελεσμα να ενωθουν.Επειτα κατεβαινω και στο λαιμο της και αρχιζω και τον φιλαω δυνατα αφηνωντας σημαδια.Δεν με νοιαζει ο κοσμος που περνα και τα βλεματα που πεφτουν πανω μας.Νιωθω πως ειμαι μονο εγω με αυτην.Εξαλου εκεινη πλεον ειναι ολη μου η ζωη.Δεν αντεχω ουτε ενα λεπτο μακρυα της,δεν αντεχω να την ακουμπαει αλλος παραμονο εγω,Θελω να ειμαι εγω η αιτια που να ειναι ευτυχισμενη,θελω να ειμαι τα παντα της.Την ερωτευτηκα ετσι τωρα δεν θα την ξανααφησω δεν θα αφησω τον διαβολο να μας καταστρεψει .

Σον-Και εγω βιολετα σε αγαπω'Της λεω και εκεινη μου χαμογελασε πλατια και με πηρε μια μεγαλη αγκαλια.

Βιολετα-μην ξανα πεις αυτην την λεξη που ειπες πριν δεν θα το αντεξω.Μ ακους ?

Σον-Ναι.Αλλα τωρα να σε ρωτησω και εγω κατι!Απο οτι ηξερα εσυ δεν ειχες αλλους συγγενεις διπλα σου.Αυτος απο που κι ωσπου ειναι ο ξαδερφος σου?

Βιολετα-Παμε σπιτι και θα σου τα εξηγησω ολα.Στο υποσχομαι.

Σον-Παμε.

{...}

Ανοιξα την πορτα και μπηκαμε μεσα στο σπιτι μου.

Σον-Λοιπον θα μου πεις!?Της λεω και καθομαστε στον καναπε.Αρχισε να μου τα εξηγει ολα με καθε λεπτομερεια.Μου ειπε τα παντα για το πως μεγαλωσε.Εμεινα αφωνος.Αυτο το κοριτσι εχει περασει τοσα πολλα.Την παρατηρω καλυτερα και βλεπω οτι εχει βουρκωσει.Αμεσως την σφυγγω στην αγκαλια μου και εκεινη απελευθερωνει τα δακρυα της.Αρχιζει να κλαιει με λυγμους.

Αρχιζει να κλαιει με λυγμους

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
•|Μια Κολαση Που Εγινε Παραδεισος |•- Shawn Mendes Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα