Mesajul

608 35 4
                                    

"Stiu ca nu vei vedea niciodata acest mesaj. Am vrut de atatea ori sa-ti scriu dar nu cred ca are niciun sens. Sunt un simplu fan. Un simplu fan care va urmareste fiecare postare, fiecare videoclip, un simplu fan care urmareste totul. Sunt o simpla fata care acum, in loc sa faca orice altceva sta si iti scrie tie desi stie ca nu vei vedea niciodata mesajul asta. Da, poate ma crezi nebuna, dar chiar daca nu v-am vazut niciodata incerc pe zi ce trece sa va cunosc exact asa cum sunteti voi. Sunt o simpla fata care chiar daca nu va cunoaste zambeste cand va vede fericiti, rade de fiecare data cand spuneti ceva amuzant si plange mereu cand va vede tristi. O sa par o disperata dar asta sunt eu, sunt o fata care oricat ar incerca nu poate sa nu se gandeasca in orice moment al zilei si chiar si al noptii la voi. Incerc sa infrunt in fiecare zi toti haterii, incerc sa fiu eu dar pe zi ce trece oamenii incearca sa ma schimbe. Ma simt din ce in ce mai slabita de ultimele picaturi de putere din corpul meu. Toata lumea vrea ceva de la tine. In momentul asta am nevoie de o simpla imbratisare, dar nu are cine sa mi-o ofere. Nu stiu de ce ma plang la tine acum, asta nu e felul meu. Da, inca nu am trecut de afza " Nu ii voi intalni niciodata" . Oricine ma aude spune ca sunt o mare disperata care viseaza cu ochii deschisi. Stiu ca nu va voi intalni niciodata, dar undeva in adancul sufletului meu inca mai am o mica speranta. Acum nu mai pot vorbi, daca totus ati vazut mesajul imi pare rau ca v-am plictisit atat de rau, va iubesc."

In sfarsit mi-am facut curaj, da, stiu ca nu-mi va vedea mesajul dar incercarea moarte n-are nu ? Incerc sa fiu optimista pe cat se poate. Da, sunt o directionera. Sunt directionera de  trei ani, i-am urmarit la X-factor dar la inceput in primul an al lor trebuie sa recunosc ca nu-mi placeau, defapt nu-i suportam. Am incercat sa-i cunosc si iata-ma acum. incercand sa vorbesc cu Harry. Cea mai mare dorinta a mea este sa-i intalnesc intr-o zi, sa-i pot lua in brate, sa pot vorbi cu ei...i-am spus exact ce simteam lui Harry. Ei mi-au schimbat viata...mi-au schimbat-o in bine. 

Heii lume ! Ok, deci am inceput aceasta poveste care sper sa va placa. Am nevoie de parerile voastre, cum este acest capitol, cum credeti ca ii vor schimba baietii in continuare viata lui Amber. Am nevoie de sfaturi, am nevoie de pareri fie aste chiar si critici. 

Scuzati-mi eventualele greseli, nu am corectat inca acest capitol. 

Love ya' <3 

Secret behind TwitterWhere stories live. Discover now