15 mých nejoblíbenějších postav

179 13 30
                                    

Nepředpokládám, že by toto někdo četl. Mě by to asi taky nebavilo číst. Ale baví mě to psát. Hlavně kvůli tomu, že jsem nedávno dokoukala Glee a jsem nešťastná z toho, že to skončilo. A tak jsem se rozhodla psát svoje nejoblíbenější postavy, písničky atd. Pokud to bude číst nějakej Gleek, tak mi klidně napiš, v čem se mnou souhlasíš nebo na co máš úplně jinej názor, zajímá mě to. A ještě mám rozepsanou Klaine story, která by se jmenovala "What is Klaine?", ale vzhledem k tomu, že jsem dospěla k tomu, že už mi absolutně nejde psát (tím neříkám, že mi to někdy šlo), tak to asi nikdy nevydám.

1. Kurt Hummel

- Rozhodně moje nejoblíbenější postava. Já ho úplně žeru. Jeho hlas je ta nejhezčí věc, kterou jsem kdy slyšela. A ta jeho osobnost. S Blainem jsou úplně cute. Když jsem viděla, jak Chris zpíval na Glee koncertě I wanna hold your hand, tak jsem i brečela, jak to bylo hezký. Takže si Chris Colfer Kurtem urval místo v mém srdci i na tapetě.

 Takže si Chris Colfer Kurtem urval místo v mém srdci i na tapetě

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

2. Rachel Berry

- Musím přiznat, že toto byla dost těžká volba. Protože kromě Kurta nemám žádnou postavu, kterou bych měla nějak zvlášť ráda. Všechny mají svoje mouchy (což ostatně Kurt taky, ale toho nejde nemilovat), ale pokud bych musela vybrat, tak asi Rachel. Ano, Rachel dokáže být dost otravná, sebestředná atd. A docela dost mi vadilo, jak odešla z NYADY a potom i z muzikálu. Ale její hlas je něco neuvěřitelného. Někomu může připadat její hlas přeceňovaný, ale já ho úplně žeru. Její láska s Finnem byla magická (čemuž pomáhá skutečnost, že spolu byli i ve skutečnosti). Bez Rachel by Glee prostě nebylo Glee.

 Bez Rachel by Glee prostě nebylo Glee

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

3. Puck

- Puck měl podle mě jeden z největších vývojů. Ze začátku byl tyran, ale skončil jako fajn postava. Snad jediná postava proti které nemám vůbec nic. Nemá zrovna nějak nejzajímavější hlas, ale tím neříkám, že zpívá špatně. A ano to, co udělal Mark je hodně špatné a nic ho neomlouvá, ale i přes to Pucka zahrál skvěle.

 A ano to, co udělal Mark je hodně špatné a nic ho neomlouvá, ale i přes to Pucka zahrál skvěle

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
GleeKde žijí příběhy. Začni objevovat