Part 1 - Always and forever

10 3 0
                                    

By: Anna

3 hónappal később:

[Anna]

3 hónap telt el Saci halála óta. Azőta az Elvarázsolt erdőben vagyok és valamilyen varázslatot keresek, ami visszahozhatná Sárát. Már rengeteg mágusnál jártam, végigolvastam vagy 4000 könyvet, de még mindig semmi.

Vajon mi van a halál után? Ugyan, már kétszer meghaltam, de nem emlékszem arra, hogy mi volt a túlvilágon. Saci vajon Hádész (a görög mitológiában, a halál és a föld alatti bányakincsek istene) birodalmában van? Tartatoszban? Vagy esetleg  a pokolban Luciferrel?

Argh, fogalmam sincs. Most épp egy Finn nevű mágushoz tartok hátha ő tud segíteni. Alaröfféket amúgy nem láttam azóta, remélem jól vannak.

[Dzsó]

92. Ennyi napja vagyok itt ebben az idióta cellában. Behúztam a strigulát, jön az őr, bedob nekem egy szelet kenyeret meg egy pohár vizet.

Amúgy nem sok minden történt eddig, Hádész csak egyszer látogatott meg, de nem igazán tudom, hogy mit akart, mert csak bejött és nézett azokkal az ijesztő sárga szemeivel. Mikor megkérdeztem, hogy mégis mi a jó francot akar, csak elvigyorodott és kiment.

De a legrosszabb nem a szegényes étrend vagy a pici, mocskos, hideg cella, hanem az, hogy távol vagyok a szerelmemtől, Alaröfftől. Vajon ő hol lehet most? Ő is itt raboskodik? Vagy engem keres valahol az Elvarázsolt erdőben? Annának vajon sikerült megmentenie Westerost? Remélem megtalálnak…

[Alaröff]

Reggel későn ébredtem. Kikeltem a pihe-puha ágyamból, felvettem királyi ruhámat ás koronámat, majd az ebédlőbe mentem. A szolgálók már hozták is nekem a reggelit, finomabbnál-finomabb húsokat, zöldségeket, édességeket.

Később Damon nyuszi is csatlakozott hozzám. Már 3 hónapja, hogy én uralom az Elvarázsolt erdőt, beköltöztünk Snowék palotájába, és boldogan éldegélünk. Illetve nem annyira, mivel Saciról és Annáról nem tudunk semmit, illetve Dzsó sincs az Elvarázsolt erdőben. Vajon hol lehetnek? Annyira hiányzik Dzsó!

[Saci]

-Royal flush!-kiáltottam fel és ledobtam magam elé a lapokat.

-Csaltál!-gyanusított meg rögtön Lucifer-senkinek nem lehet ekkora mázlija!

-Kivéve nekem-vigyorgok rá- Na de akkor játsszunk mást, hogy neked is legyen esélyed. Oh bocsi, elfelejtettem, hogy én verhetetlen vagyok!

-Azt majd meglátjuk! Na akkor inkább Solozzunk-ajánlotta fel és már osztott is. Nekiálltunk a partinak a végén természetesen én mentem ki először.

-Hahahahaaa! Van egy cserélőm!- tette le az említett lapot-Én nyertem!!!

-Nem, az nem lehet! Tuti, hogy csaltál! Mi történt velem, én mindig nyerek!!! Azonnal visszavágót követelek!- azzal nekiálltunk még egynek, majd még egynek…

-Solo- mondtam elégedetten vigyorogva. Majd hirtelen megjelent az asztal mellett egy nagy TV szerűség, ami négy részre volt osztva. Az egyikben megjelent Anna, aki egy kis házikó előtt ácsorogva, egy másikban Alaröff ült egy trónon és mellette Damon nyuszi harcolt valamilyen láthatatlan izével a baseball ütőjével. A harmadikban Dzsó kuporgott egy sötét börtön cellában, a negyedikben pedig én voltam Luciferrel.

Öten egyszerre kiáltottunk fel:

Dzsó:- Alaröff!
Alaröff:- Dzsó!
Anna:- Saci te most komolyan Luciferrel Solozol?!
Én:- Alaröff szállj le a helyemről!
Damon nyuszi:- Anna, az ott répa a kezedben?

-Na jó, mindenki nyugodjon le és mondja el, hogy hol van!-mondta Anna.

Dzsó:- Én Hádész börtönében.
Saci:- Én a pokolban Luciferrel.
Alaröff:- Én az Elvarázsolt erdőben vagyok Charmingék palotájában, mivel én vagyok a király és Damon is velem van.
Anna:- Én is az EvE-ben vagyok egy Finn nevű varázslónál, ő létesítette ezt a TVs kapcsolatot is, de már nem tart ki sokáig. De ígérjétek meg, hogy mindig keresni fogjuk egymást és kiállunk egymás mellett!- a képernyő elkezdett elhalványulni.

-Always and Forever-mondtam a sokszor hallott mondatot (Originals sorozatban mindig ezt mondják egymásnak a Mikaelson család tesói)

-Always and Forever-ismételték meg ők is, majd a TV eltűnt.

Legend of Alaröff Season 2Where stories live. Discover now