"Try not to fall in love with any of the boys."

384 10 0
                                    

(Dit is mijn eerste vertaling. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Alle rechten gaan naar: @rebelliousmockingjay :) )

Ik stond buiten met Harry, als mijn vader en moeder me in trokken voor een laatste knuffel. Harry is mijn neef, mijn (bijna) favoriet om precies te zijn. Ik verhuisde zonder mijn ouders, naar een flat buiten de stad samen met Harry en zijn band.

Ik ben Annie Styles, mijn vader en Harry's vader zijn broers. We zijn even oud en tot vorig jaar hebben we in het zelfde jaar was gezeten. Toen hij auditie deed voor X factor was hij er nooit, behalve tijdens de school vakantie's.

Maar ik ga mijn zomer spenderen met de band en hun helpen met liedjes schrijven, Harry weet dat ik er goed in ben. Plus, ik wil wel de beste vrienden van Harry ontmoeten.

"Ik hou van je lieverd!" Riep mijn moeder, als ik in de passagiers kant van de auto stapte.

"Ik hou ook van jou mama." Ik schreeuwde naar haar.

Harry zwaaide als afscheid en reed uit mijn lange oprijlaan. We hadden niet lang gereden toen Harry begon met de regels, "Oké, omdat je dus echt met mij en de jongens gaat samenleven moeten we een paar regels opstellen."

Ik knikte, "goed."

"Nummer één" Hij stak een vinger in de luch en keek naar me, "Try not to fall in love with any of the boys." Grinnikte hij, "Ook ga je GEEN kamers met hun delen."

Ik lachte bij de gedachte te zijn met een van Harry's vrienden. Harry ging verder, "Nummer twee, vertrekken we van maandag tot vrijdag van 9 tot 4 voor de studio voor een maand, helaas moet je mee helpen bij het schoonmaken in huis. Het spijt me om je te vragen om te helpen, maar het leven met die jongens is soms echt walgelijk." Hij trok zijn neus omhoog door de blijkbare walging.

"Geen probleem, het is voor de huur, toch kleine Harry!" Hij kromp ineen als ik hem zo aanspak.

"Nummer 3, noem me niet, 'kleine Harry'. Nooit. "

Ik lachte en hij rolde met zijn ogen. Harry en ik zijn vergelijkbaar in sommige dingen. Net toen we onze ogen rolden, we hebben dezelfde gezichtsuitdrukkingen. We hebben dezelfde groenige kleur ogen en dezelfde krullen in ons haar. Maar Harry had de donkere kastanje kleur Ik had mijn moeder donker blonde kleur. Ik vond het wel leuk. Harry was ongeveer 8 centimer groter dan ik maar ik draag enorme hakken de hele tijd...

Na ongeveer een uur rijden kwamen aan bij echt een mooi appartement. Harry en ik stapte uit, pakte mijn tassen van de achterbak en ging naar de vijfde verdieping van zijn, best wel, luxe gebouw. Hij pakte zijn sleutel en plaatste hem in de enorme koperen deurknop. Het deur nummer was H5, dat is handig om te onthouden.

"Nu, wees stil. Ik weet zeker dat de jongens slapen en-" Hij werd afgebroken door flikkerende lichten en de vier jongens schreeuwen, "SUPRISE!"

Ik sloot mijn ogen en probeer mijn hart weer weer kloppend te krijgen, net als Harry trouwens.

"Wat is er mis met jullie?" Harry lachte ze uit.

"Hallo Annie!" Riep een jongen met shaggy bruin haar, terwijl hij zijn armen om me heen sloeg en me een verpletterende knuffel gaf.

Ik glimlachte en hij draaide me om, "We hebben alleen maar prachtige dingen over je gehoord. Ik verwacht jij ook het zelfde over ons?" Hij gaf me een cheesy knipoog.

Ik giechelde, "Nou ik kan je vertellen wat ik heb gehoord, maar ik weet niet wie, wie van jullie is." Ik probeerde om de beschrijvingen bij de gezichten te plaatsen, maar ik was daar nooit goed in.

Een jongen met blond haar en een Iers accent kwam naast me staan en omhelsde me.

Ik wist dat hij Niall was vanwege zijn accent. Het was echt aantrekkelijk. "Oké, dus Harry zei dat hij helemaal gek op me is, hè?" Vroeg Niall en Harry rolde met zijn ogen.

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Nov 25, 2014 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

"Try not to fall in love with any of the boys." (Dutch/Nederlands)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ