twenty-three - soft harry

4.1K 168 13
                                    

„Co se děje?" zeptala jsem se nechápavě a snažila se s Harrym znovu navázat oční kontakt. „Nic." Odpověděl prostě a já zavrtěla hlavou. Harry dělal jakoby nic neřekl a mě to neskutečně iritovalo, pokračoval v pročítání si papírů. Zavrtěla jsem hlavou a zvedla se, neměla jsem ani chuť dojíst tu pizzu. Šla jsem pomalu do svého pokoje, při cestě se mi povedlo párkrát škobrtnout o schod, ale snažila jsem se to moc neřešit, já jsem nemehlo odjakživa.
V pokoji jsem si lehla na postel a vytáhla si zápisky z angličtiny, s Harrym jsme se vůbec neučili a začínalo mě to dost štvát, protože vím jak moc bude otec naštvaný až se to dozví.
Četla jsem si o anglické literatuře, což bylo téma, které mě neskutečně bavilo. Milovala jsem autory, jako jsou Jane Austenová, Charles Dickens, Emily Brönteová a Oscara Wildea. Hrozně ráda jsem četla jejich knížky.
Odložila jsem zápisky, které jsem si bez mála přečetla tak pětkrát a položila se do postele. Byla jsem nešťastná z toho, že Harryho něco trápí, ale jestli nechce tak mi to prostě neřekne a já ho nutit samozřejmě nebudu. Chvilku jsem se převalovala na posteli s tím, že třeba usnu, ale nešlo to. Harry už pravděpodobně spal, z čehož jsem byla trochu smutná, třeba chtěl abych tam s ním byla. Vylezla jsem z postele a následně z pokoje a šla pomalu do kuchyně, kde jsem si natočila vodu. Pomalu jsem ji upíjela a přemýšlela jsem.
"Jak to, že nespíš?" Uviděla jsem Harryho pouze v boxerkách stát na proti mně s širokým úsměvem. "Měla jsem žízeň a nemohla jsem usnout." Pousmála jsem se, položila jsem skleničku na linku, Harry jenom přikývnul a vzal si z misky jablko. "Taky jsem nemohl spát." Kousl si do jablka a přišel ke mně blíž. Svými dlouhými prsty, které položil pod mou bradu mi zvedl hlavu a já se podívala do jeho zelených očí, které sršely chtíčem, čehož jsem se trochu polekala. Harry mě ale jemně pohladil po tváři a usmál se. "Klidně bych ti mohl říkat pořád dokola jak moc jsi krásná Anabel, protože je to pravda." Skousla jsem si ret a zavřela jsem oči. Harry se jemně otřel rty o můj ušní lalůček, přičemž mi naskočila husí kůže, ale bylo to příjemné. Položila jsem svou dlaň na jeho nahou hruď a jemně ji hladila. Jeho rty se posunuly na mou tvář kde mi sázel jemné polibky a já se stále usmívala, bylo to tak krásné. "Chci abys byla má Anabel." Zašeptal a poté se odtáhnul a bez jakého koliv citu v obličeji odešel. Byla jsem zmatená, v jednu chvíli mi sází polibky na mou tvář a říká krásné věci ale nakonec odejde s kamennou tváří, jakoby se nic nestalo.
Dopila jsem vodu a odebrala jsem se do svého pokoje, lehla jsem si do své mohutné postele a zabalená v peřině jsem usnula.

"Vstávej Ann." Ucítila jsem lehké pohlazení na své tváři a nechtíc jsem otevřela oči, které hned oslepilo ranní slunce, které prosvítalo skrz závěsy. Získala jsem pohled na Harryho, který byl oblečený až moc elegantně, takhle jsem ho viděla naposledy minulý týden, kdy sem jen jezdil a snažil se vždy vypadat dobře aby zapusobil jako dobrý učitel. "Kolik je hodin?" Zamumlala jsem rozespale. Harry se potichu zasmál a stáhl mou vyhřatou peřinu. "Harry!" Vyjekla jsem, a zkusila si peřinu stáhnout zpět ale Harry si ji vzal k sobě. "Večer půjdeme do divadla, takže se připrav, já teď musim jet pryč ale na oběd jsem zpět a přivezu něco k jídlu." Pousmál se a dal mi polibek na čelo. Byla jsem nadšená, divadlo jsem milovala a doufala jsem, že půjdeme na něco od Shakespeara. "Dobře." Zamumlala jsem a zabořila jsem hlavu do polštáře. "Tak zatím ahoj princezno." Poté odešel z mého pokoje a já mohla znovu volně přemýšlet o Harrym. Byl ke mně tak milý a pozorný, byl to úplně jiný Harry než ten, kterého jsem poznala jako domácího učitele.

<><><><><><><><>
Omlouvám se, že dlouho nebyl díl ale měla jsem špatné období a nemela jsem náladu.

Co si myslíte o Harrym? xxx

All the love Sxx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateWhere stories live. Discover now