İlk Aşk 54. Bölüm FİNAL

421 8 1
                                    

Nefes kapıyı açmaya gider. Karşısında Mustafa'yı ve arkasında ki  topluca gelmiş olan aileyi görür.
N:Mustafa abi çok korktum başkası geldi diye- de sen nerden buldun burayı?
Mus:Tahir'un telefonunda ki uygulamadan nerde olsa bulurum ben oni.
N:Haa tamam buyrun geçin
Herkes içeriye geçer.
A:Uuuuu Nefes sen niye sakladin burayu bizden.
N:Asiye abla ona saklamak demesek ben sadece özel bi yerim olsun istemiştim.
A:Tamam. Anladum eee Tahir nereyedu?
N:Balkondalar.
A:Tamam.
Çocuklar bahçe de oyun oynarlar büyükler ise balkonda sohbet ediyorlardır. Artık kimse kimseden bir şey saklamıyorlardır.
Yıllar böyle geçer. Sahiden aradan kaç yıl geçmiştir? 10 yıl tam 10 yıl dile kolay geliyor, her şey değişti Balım, Su,  Alya, Emir hepsi de genç oldu. Küçük ikizlerimiz de ortaokula başlamak üzereler.
Asiye ile Mustafa tam bi ihtiyar moduna girmişlerdir. Diğerleri ise orta yaşlı işinden yeni emekli olmuş memur gibilerdir.
Peki Elif'e ne oldu? Elif ve Ege evlendi şaka gibi demi? Lise de sevgiliydiler şimdi ise evliler
Ege'nin ikizi olan namıdeğer Ece ise Ali ile nişanlı.
Hepsinin de çok güzel hayatları var. Peki aileye yeni üyeler katıldı mı? Hiç katılmaz olur mu e hadi o kırmaları da kendileri anlatsın.
Nefes'ten
Artık koskocaman bi aile olduk. Tahir'le iki çocuğumuz daha oldu birisi 5 yaşında kız (buğlem) diğeri ise 2 yaşında bir erkek (Burak) Buğlem doğmadan önce 1 kez düşük yaptım kendimi toparlamak zor oldu ama Tahir gibi bir kocam olduğu için çok şanslıyım ki 1 yıl içinde atlattım. Sonrasında ise 4 yıl sonra da Buğlem'e hamile olduğumu öğrendim ailemiz tekrar neşe buldu.
Tahir'den
Maşallah çok mutlu bir ailemiz var anamda olsaydı keşke daha güzel olurdi ama olsun biz o aciyi atlattuk dimduk ayaktayuz inşallah böyle de devam eder. Nur topu gibi 2 kızım 1 tane de oğlum var, Allah onların da çocuklarını görmeyi nasip etsin.
Asiye'den
Ben biricuk ayucuğum Balım ve ikizlerumla çok mutliyim artuk kocaman bi aile oldik. Allah nazarlardan korusun. Mıstafam da ben de yaşlanduk diğerlu olmasaydu ne ederduk bilmiyrım.
Mustafa'dan
Ben böyle konuşmalar yapamam kısa keseceğum artık ihtiyarlaştum nedeni ise başta Asiye olarak çocukların benu çok yormasu Tahir'le de konuştim şirketun başuna o geçecek.
Berrak'tan
Bir keresinde Fatih'le öyle bir şey yaşamıştım ki olay boşanmaya kadar gitmişti Nefes ve Nazar olmasaydı şuan da ayrıydık, Fatih'le bir tane de kızımız oldu Emir'le aralarında 3 yaş var.
Fatih'ten
Berrak'ın anlattıklarından başka yaşadığım değişik bi şey olmadı.
Ailemiz genişliyor 2 tane çocuğum var.
Nazar'dan
Bir tane daha kızımız oldu yani toplam da 2 kızımız var Allah bağışlasın.
Murat'tan
2 kızımız var 2'si de babaya düşkün bilerek kendume aliştirdum Nazar'da pek bi kıskaniği.
Benden
Herkes ailesiyle ayrı bi eve taşınmışlardı, çaktırmayın evlerin hepsi yan yana😉😂 ama ortak aldıkları o ev hala duruyo
Bazen o evde kalıyorlar hep birlikte dışarıdan görenler çok kıskanıyorlar bu aileyi nazar değmesin inşallah. Bence daha fazla uzatmadan ailemiz mutluyken hikayemizi bitirelim noktayı da koyalım. (Normal de mutsuz son yapsam mı diye düşünüyodum ama yapmicam, bilenler ikna etti beni)
Biliyorum sonu güzel yazamadım ama siz idare ediverin işte. Sonlar bana göre değil sanırım o yüzden ve beceremedim
Maalesef artık Devamı için takipte kalın diyemeyeceğim.
Umarım hikayemi beğenmişsinizdir bu bölüme kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız sizleri, hepinizi çoooook seviyorum. İlk Aşk'ın sonuna gelmiş olabiliriz ama Farklı Dünyalar var. Ve artı olarak da Siyah'ımda Ki Beyaz'ı yayınlamaya başlamayı düşünüyorum.
Diğer hikayelerimiz de görüşmek üzere

İlk Aşk (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now