54 4 7
                                    

Tekerlekli sandalyeme uzanırken kendimi harap etmiştim. Adeta kan ter içinde kalmıştım. Tam elimle tutup alıcak iken kendimi yerde buldum.canım cidden acımıştı. Yerde sürüklenerek sandalyeme ulaştım ve destek alarak oturmayı başardım.lanet okudum bunları yaparken.benim bu halde olmamı sağlıyan herkeze,anneme,babama..tek tek lanet okudum hepsine.

Kapıdan geçme  çabam sona erdiğinde asansöre doğru sürdüm.sonrasında da benim için kahvaltı olan ama aslında atıştırmalik iki üç şeyden farkı olmayan görevi yerine getirmek için markete gidicektim.süt ve kurabiyeyle yetinmek zorundayım.

Marketteki adam'a istediklerimi bir kağıt parçasına yazarak belirttim. Adam benim için tezgahın üstünde hep bir kağıt ve kalem bulundurur.bana küçükte olsa yardım ederdi. Bu iyi bişey.
Aldıklarımın parayı ödeyi çıktım. Bir ağacın kenarında atıştırdıkdan sonrA okuduğum liseye doğru yol aldım.son sınıf öğrencisiydim.bu sene universite sınavına girecektim. Derslerimde başarılıydım ancak ya dalga geçerler yada yaklaşmamayı tercih ederlerdi insanlar.bursluydum.bu sayede ihtiyaçlarımı yeteri kadar karşılya biliyordum.ev de babamındı zaten kira ödeme gibi bi sıkıntïmda yoktu.Annemin gittiği gün geldi bu lanetler başıma.Babam ın kim olduğunu öğrendiğim gün geldi bunlar başıma.
Konuşamıyordum. Belki istesem,ufak bir kıvılcım olsa içimde başarïrdım
Lakin bu imkansız olaydı.olasılığı yoktu ,birinin beni teşvik etme olasılı hiçlikden ibaretti...
.Jungkook.

Öncelikle bu kitabımın biraz soft olucağını belirtmek istiyorum
Bölüm atmam için en azindan bir kaç kişinin engeli olan jungkook un yanında duran tae yi benimsemesi gerek
my_korean_diary belki kısa bir bölum hoşuna gidip gitmediğini belirtmen için yeterlidir?

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 22, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

wenaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin