A doua zi ♡

11.1K 369 17
                                    

Daniela ☆

Sunt cea mai fericită ! Am trecut de corigenta ! Vreau sa spun ca in clasa a zecea o sa învăț până îmi ies ochii , nu vreau sa o mai dezamăgesc pe mama ea chiar nu merita asta si este singura persoana pentru care mi-as da viata fara sa ma gandesc de două ori.

******

Asta e prima zi din clasa a zecea. Sunt oarecum emoționată , mama a insistat sa vina cu mine dar nu mai sunt boboaca.

Mi-am revăzut colegii , m-am prefăcut ca mi-a fost dor de ei dar pot sa spun ca nu am dus lipsa nimănui . Le-am văzut adevăratele fețe si îi urasc . Am niște colege ...îmi vine sa vomit cand le văd dar ma inteleg doar de fațadă cu ele . Se îndreaptă "regina" clasei catre mine si îmi spune:

- Bună Dana ! Mi-a fost dor de tine ! *prefăcuta dracu*

In clasa a noua ma făcut de tot cacatul si acum imi spune ca ia fost dor de mine ?? Mda ..sa continuăm jocul ei !

-Bună fată ! Si mie :( chiar v-am dus lipsa * si prin asta vreau sa spun ca vroiam sa moară toți călcați de o căruță* :)))

Cât timp nu am vorbit mi-a dat viața peste cap si asta deoarece a început sa întoarcă clasa împotriva mea si a obligat o colega (si cu ea m-am certat ) sa vina sa-mi bage mâna in par , mare greșeală pentru ca am ciufulit-o pe aia cu care acum cica sunt prietenă.

Sunt in fața liceului îmbrăcată normal (nu am bani de haine de firma si de nu stiu ce pantofi sau asa dar totuși mi-am permis o pereche de converse originale , o geanta Louis Vuitton, si mai am niste chestii dar nu ma pasionează sa ma dau in spectacol) , si cu ochii dupa fetele cu care ma înțeleg bine dar un băiat îmi atrage atenția .E înalt ,bine făcut ,chiar foarte bine făcut , ochi albaștrii superbi , de buze nici nu mai vorbesc  iar parul ..e super !!

Le văd pe prietenele mele si sar pe ele îmbrățișându-le

-Ce dor mi-a fost de voi dragelor si dacă mai stam si in același apartament o sa fie bestial !! *sărind in sus de bucurie*

-Si nouă de tine ,o sa ne distrăm !!*spun amândouă in cor*

Când eram certata cu "regina' clasei ele au fost lângă mine si nu m-au lăsat .

Te iubesc ...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum