"uyu"

43 7 26
                                    

Eve varınca ,kapının önünde durup yanaklarımda biriken birkaç damla gözyaşını silip kapıyı tıklatım. Ağlamaktan yorgun düşmüş annem kapıda beni karşıladı. Hiçbir şey fark ettirmeden başımı eğip içeri girdim. "Hayatım daha ne kadar mahvolabir ki " düşüncesiyle soğuk bir duş alıp kendime geldim. Çıktıktan sonra hemen telefonu kavrayıp daha önce tae'yi arayan bilinmeyen numarayı aradım. İlk çalışında kadıran olmadı. Fakat ; ikinci kez çaldırdığımda, telefon açıldı.

X :....

Yeon doo: hey!! Kimsin sen??

X:...

Yeon doo:sana diyorum !..

X: ne istiyorsun?

Yeon doo:kim olduğunu söyle!

X:ne yapacaksın?

Yeon doo:sensin jimin! Biliyorum, beni kandıramazsın!! Tae 'de adamlarından biri değil mi?!

X:....(kapatır )

Yeon doo:heeyy!!!bekl-

"Kapatmış adi şerefsiz !" diye öfkeyle bağırdıktan sonra derince nefes alıp verip kendime gelince,tekrar taehyung'u aradım. Fakat telefonuna bakmadı.delirmek üzere olsam da evden çıkamazdım çünkü annem birşeyler sezebilirdi. Uyumak üzere yatağıma çekilip gözlerimi kapadım.

******************************

Bu sabah tae evinin kapısına gelmemişti. Garip! İlk defa gelmedi. Yol boyunca arayıp durdum ama açan yoktu. Okula vardığımda öğrenciler sıra olmuş  kıyafet kontrolden geçerken onlara görünmemeyi umarak içeriye gidiyordum ki, dong yoo kolumu tutup beni kendine çekerek

Dong yoo:hey! Taehyung nerde?!

Yeon doo: anlamadım?

Dong yoo : tae diyorum!! Okula neden gelmedi?? Hasta falan diyorlar?!

Yeon doo:sevgilim seni ilgilendirmez!!!

Dong yoo:n-ne?!!!

Yeon doo:aah! Duydun işteee! Tae artık erkek arkadaşım..

Dong yoo:bu olamaz!!!??

Yeon doo:ne halin varsa gör! zaten birkaç güne hepinizden kurtulyorum.

Arkama bakmadan okula girdim. Ogün tae tamamen gelmedi. Okulu bomboş hissetmeme yetmişti. Okul sonrası hemen tae'yi aradım. Fakat yine açmadı.
Ofkelenmeye ve korkmaya başlamıştım. Dersler bitince hemen çıktım. Yolda hızlı adımlarla ilerlerken olabilecek ihtimalleri düşünmeden edemedim.

O gün..
Jimin'in bana son işkence ettiği inşaata gelince durup yutkundum. Gözlerim dolmuş korkuyordum. Önüme bakıp ilerlemeye başladığım an farketmeden arkadan biri eli ile ağzımı kapadı aldığım iğrenç koku ile gözlerim kapanmıştı. Son kez "tae!anne!" diye söylenirken ağzımı kapatan kişi kulağıma eğilip "şşşşş.. Uyu hadi." diye fısıldadı. Artık savunmasızdım..



7 vote +20 yorum yb..

"PSİKOPAT"Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang