Kod Adı: Aşk - 1

203K 5.7K 514
                                    

 

 

KOD ADI: AŞK

Yazar:Şehnaz

Bölüm: 1 (Ayılardan Patron Olur Mu?)

 

Evin önünde duran arabayla Derin inmişti.Bavulunu almasına gerek yoktu. Zaten şoförü bavulunu almış çoktan içeriye girmişti bile. Kaç yıldır bu eve gelmiyordu genç kız. Annesinin ölümünden sonra tam on dört yıldır bu eve gelmiyordu. Okulunu yurt dışında okumuştu. Hayatını orada kurmuştu. Fakat babası arayarak onu artık Türkiye de isteyince gelmek zorunda kaldı. Babasına hiçbir zaman karşı çıkacak cesareti olmamıştı.

 

Adnan Erbay aksi, sinirli, suratsız bir adamdı. Evet babası tam olarak böyleydi. Kızını severdi. Lakin hiçbir zaman o sevgiyi göstermezdi.Sevgisini dışa vurmayan içinde yaşayan bir adamdı. Bunun için dışardan hep sevimsiz ve korkunç görünürdü.

 

Açık kapıdan içeriye girdiğinde babasının salonda oturduğunu görmüştü. İnsan bir ayağa kalkar kızını karşılardı. Kaç yıldır birbirlerini görmüyorlardı. Ama bu adam yapmazdı. Kendine hakim olamayarak titrek bir sesle konuşmuştu.

 

"Ad..Adnan..Erbay." yaşlı adam kafasını çevirip gelen kişiye baktı. Gülümseyerek ayağa kalkmış ayakta duran kızına doğru hızlı adımlarla ulaşmıştı.

 

"Bu güzel kız benim kızım mı?" diyerek onu sıkıca kollarının arasına almıştı. Sakın aldanmayın bu sevgi gösterisi anca akşama kadar sürerdi. Benden uyarması.

 

"Nasılsın baba?"

 

"İyiyim güzel kızım sen?"

 

"Bende gördüğün gibi işte." Geri çekilip babası ile kanepede oturmuşlardı. Yaşlı adam uzun süredir görmediği kızını kollarının arasına alarak sıkıca sarılmıştı. Söz vermişti kendine. Deger vereceği tek kişi artık kızı olacaktı. Evet hiç biz zaman sevgisini dışa vurmazdı. Sinirliydi, aksiydi. Lakin kendine bir söz vermişti. Ve sözünde duracaktı.

 

"Stajyerliğin hazır mı?"

 

"Evet yarın gidip bakacağım. Okul halletmiş zaten bana düşen imzayı atıp hemen başlamak."

 

"Kaç gün, hafta yada ay sürecek bu çalışma?" merakla bir tınıyla kızına soruyordu.

 

"Üç ay sürecek baba."

 

"Çok değil mi?"

Kod Adı: AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin