Μου λείπεις

3.1K 111 7
                                    

Φαντάσου ότι κάνεις ένα βίντεο στο twitter και το αγόρι σου Ηarry, σε βλέπει. Έτσι, αποφασίζεις να διαβάσεις το γράμμα που έγραψες για εκείνον δυνατά.


" Αγαπητέ Harry,

Λοιπόν, είσαι σε περιοδεία και μου λείπεις πολύ. Ξαπλώνω στο κρεβάτι τη νύχτα μέσα στο σκοτάδι και σου μιλώ σαν να είσαι εκεί. Δίπλα μου. Την τελευταία φορά που σε είδα ήταν στις δεκατέσσερις του Ιούλη.. Και δεν με άφεισαν να έρθω στα παρασκήνεια εξετείας του Meet & Greet. Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πόσο πολύ σ' αγαπώ και πόσο πολύ μου λείπεις. Τα γοητευτικά σου μάτια και η καταπληκτική σου προσωπικότητα. Τα ανέκδοτά σου, που πάντα με κάνουν να κλαίω από τα γέλια επειδή δεν βγάζουν νόημα. Αχχ... Πόσο μου λείπεις αγάπη μου. Αλλά ξέρω πως όταν η περιοδεία τελειώσει θα έρθεις να με βρεις και να περάσεις την κάθε σου μέρα μαζί μου. Σ' αγαπώ Harry! Σ' αγαπώ και υπόσχομαι πως θα είμαι εδώ όταν γυρίσεις πίσω!

Με πολλή αγάπη Υ/Ν"

Άφησες τα δάκρυά σου να τρέξουν καθώς αποφάσησες να τελειώσεις το βίντεο.. " Εντάξυ! Καλυνήχτα παιδιά, σας αγαπώ!" Είπες και χάρισες ένα φιλί στην κάμερα. Ο Harry σε πείρε τηλέφωνο και μιλούσατε για ώρες. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας, θαυμαστές παγκόσμια, δημοσίευαν.. " #Υ/Νistheoneforharry!! "

Λοιπόν??? Γνώμες! Συνεχίζω??? Σχολιάστε και Ψηφήστε σας παρακαλώ!!! <3

Harry Styles Imagines (Greek)Where stories live. Discover now