9| "Teflon tavan ve sana bayılıyorum."

12.9K 1.4K 273
                                    

Jimin'in cümlesi üzerine hepsi sandalyelerine kurulup adamı araştırmaya başlamışlardı. Hatta Taehyung bile oyununu bırakmış ve işlerine konsantre olmuştu. Dördü de kendi uzmanlık alanları olan kısımlarla ilgileniyorlardı. Bu kadar teknoloji arasında yabancı olan üçlü ise bu dağınıklık arasında buldukları taburelere oturmuş ve çıt çıkarmadan diğerlerine bakıyorlardı.

Taehyung gördüğü şeylere suratını buruşturdu. "Pezevenk herifin girmediği halt, yemediği nane kalmamış. İstihbarat örgütlerinde adı var. Finansal olarak gelir noktası bilinmeyen büyük miktarda paraya sahip. Won, Euro, Dolar, Sterlin, Pound, Lira ve daha bir sürü türde paradan söz ediyorum. Adam bunlarla küçük bir ülkeyi enflasyon manyağı yapabilir! Hoseok hyung, paranın geldiği yerler senin uzmanlık alanına çıkıyor."

Hoseok gözünü kırpmadan ekrana bakıyor ve neredeyse görülmeyecek kadar büyük bir hızla parmakları klavyede hareket ediyordu. Üç bilgisayara aynı anda bakarken hepsinde farklı sayfalar vardı.

"Gördüm TaeTae, adam resmen ulusal olsun uluslararası olsun her türlü mafya ve örgütle iş birliği içinde bulunuyormuş. Bu adamın halen hapse tıkılmamasının nedeni parası olmalıdır büyük ihtimalle. Ve ah birde Mavi Ev* ile garip bir şekilde bağı var, Jiminie bunlar senin alanına giriyor. Savunma Birliği ve Mavi Ev işin içine girdiyse bu adam ciddi boyutlarda tehlikeli demektir."

Kendisine seslenen hyunguyla turuncu saçlarını karıştırdı Park Jimin. Önüne duran bilgisayarlardan birinde adamın ne haltlar ettiği çok net gözüküyordu ve Jimin gördüklerinden hiç hoşlanmamıştı. Dudaklarını ısırarak birkaç farklı sayfaya daha girdi. O sırada arkada bekleyen ve konuşmaları dehşet içinde dinleyen üçlü ise kaskatı kesilmişlerdi. Aradıkları adamın bu kadar şerefsiz birisi olduğunu başta Min Yoongi olmak üzere üçü de düşünmüyordu çünkü.

"Hyung adam cidden nerde pis iş varsa hepsine bir şekilde bulaşmış. Uyuşturucudan tut, kadın ticaretine ve oradan devlet işlerine kadar varıyor ama sanırım sürekli farklı kimlik ve pasaport kullanmış, ayrıca telefon numarasından dolayı konumu sürekli değişiyor. Sanırım onları da değiştirip duruyor. Kook bu senin uzmanlık alanın."

Jungkook odaklanmaya çalıştığı zamanlarda hep yaptığı gibi dudaklarını yalayarak ekrana baktı. Önündeki dört bilgisayardan üçünde farklı farklı sahte kimlik yapan insanların sicilleri bulunuyordu.

"Adam sürekli başkasından pasaport ve kimlik yaptırmış ama yapanlar beceriksizin teki olduğundan tüm kimlikleri şu an önümde gökteki ay kadar parlak bir vaziyette duruyor. Siktiğimin pezevengi hasta hastası olan manyaklar gibi resmen piçlik hastası. Jimin hyungun dediği gibi ne şerefsizlik bulduysa bodoslama dalmış içine. Daha önce tam yirmi sekiz kez telefon numarası değiştirmiş ama şu anki konumunu buldum bile."

Namjoon ellerini kendine doğru yelpazeleyerek Seokjin'e fısıldadı. "Hyung bence vakit varken Yoongi hyungu ikna edip tüyelim buradan. Aradığımız herif psikopat!"

Seokjin tam ona kızmaya hazırlanıyordu ki ikisini de ses çıkarmadan dinleyen Min Yoongi araya girdi. "Namjoon bak ben seni kalmaya zorlayamam. Seokjin hyungu da öyle. Gidebilirsiniz siz. Ama ben kalıyorum. Birisi bu adamı adalete vermeli ya da en azından haddini bildirmeli."

Kim Namjoon ve Kim Seokjin aynı anda gözlerini kısarak Yoongi'ye baktılar. "Hyung asla gitmek gibi bir düşüncem olmadı. Bu ile beraber başladık ve beraber bitireceğiz."

"Namjoon haklı Yoongi. Bana bak bir daha siz gidin beni bırakın sorun yok dramlarına girersen seni çok fena yapacağıma en sevdiğim teflon tavam üzerine yemin ederim."

Namjoon küçüklüğünden beri birlikte olduğu iki hyunguna sırıtarak baktı ve ortamın yumuşamasını fırsat bilerek Seokjin'e iyice sokuldu.

"Hyung ya idolüm mü olsan sen? Teflon tavan ve sana bayılıyorum çünkü."

Seokjin bezmiş bir ifadeyle koluna yapışmış olan Namjoon'u ittirdi. Gevşek herif her fırsatta ortamı sulandırıyordu.

Min Yoongi gülerek ikisinin atışmasını izledi. İyiki varlar diye düşündü. İyi varlardı.

------------------------
*Mavi Ev : Güney Kore'nin genel devlet askeri idare yeri. Kısacası Kore'nin Türk Silahlı Kuvvetleri gibi düşünün.

illegal | yoonminWhere stories live. Discover now