Hoofdstuk 1

59 0 0
                                    

vanuit Jonah:

ik sta geleund tegen de muur en te kletsen met Zach en Daniel. ook al komen Jack en Corbyn er aan lopen ik kijk enkel naar Valerie. een rustig meisje ze staat met haar vriendinnen te kletsen. als ze ziet dat ik kijk loopt ze naar haar kluisje. ik zucht onhoorbaar en kijk voor me uit. was ze maar van mij. ze ziet me vast niet staan ik ben populair ze denkt vast dat ik alleen uit ben op die populaire meisjes. ik staar voor me uit. dan gaat de bel Daniel duwt me omver en zegt we moeten naar de les. ik knik en loop sloom achter hun aan.

in de les... 

ik zit alleen ons groepje is met z'n vijven. Zach en Daniel en Corbyn en Jack zitten naast elkaar. net als Valerie binnen komt gaat Britney ( een populair meisje) naast me zitten. ik negeer haar. ik staar voor me waar Valerie zit. ze kijkt 1 keer om. ze geeft me een klein glimlachje.  ik bloos licht. dan ineens zegt de economie leraar oké jullie gaan in 2 tallen een werkstuk  maken over een  zelfbedachte vakantie ik stuur jullie allemaal de opdracht via de mail. de 2 tallen staan op een lijstje achter in de klas.  ik loop er sloom naartoe en kijk achter me naam daar zie ik Valerie 's naam staan. helemaal vergeten te vertellen maar ik ken Valerie omdat ze het zusje van Daniel is.

de lijst:

Daniel James seavey , Zachary Dean Herron

Jack Robert Avery, Corbyn Matthew Besson

 Jonah Marais Roth Frantzich , Valerie Seavey 

enz..... 

ik loop rustig terug naar me plek. Britney begint te gillen. ze zegt boos maar ik zou met Jonah gaan meneer. de leraar zegt dan.' dat gaat niet want Jonah heeft aangegeven niet met jou te willen samen werken.ik zeg dan en ik verzoek je vriendelijk ook niet meer naast me te komen zitten. Valerie staat op en loopt naar de lijst . ze kijkt erop en loopt naar Daniel ze zegt wat heel zacht tegen hem hij knikt en antwoord dan komt ze glimlachend terug. ze geeft me een knipoog en gaat stil op haar plaats zitten. 

the one i want حيث تعيش القصص. اكتشف الآن