Halloween Special

1.2K 99 44
                                    

Sziasztook!

Ez egy különleges Halloween-i kiadás.

Ebben a részben 5 darab mondatot olvashattok.

Jó borzongást és boldog Halloween-t!

1. A húgom odajött hozzám, és megkért, hogy menjek vele játszani. Felmentünk a szobájába, majd megfordult és kiment a szobából, de még vissza szólt: "Várj meg itt, mingyárt jövök! Csak hozom a késeket, és játszunk egy jót"

2. Lementem a konyhába egy pohár vízért, mikor leértem, a húgomat találtam nekem háttal álva. Egy nagy kés volt a kezében. Lassan megfordult, majd megszólalt: "Megfoglak ölni, mint anyáékat"

3. Öcsémmel az egyik temető előtt jöttünk elfelé, amikor hirtelen megszólalt: "Nézd! *mutat az egyik sírra* Oda vagyok eltemetve! Még 1823-ban haltam meg, mert anyám leszúrt egy késsel"

4. Unokatestvérem az utóbbi időben sokszor álmodik rosszakat. Egyik éjszaka én fektettem le aludni, betakartam, adtam egy puszit a homlokára. Még mielőtt jó éjtot kívánhattam volna, suttogva mondta: "Ott áll a hátad mögött"
Értetlenül néztem rá, majd megkérdeztem: "Kicsoda? "
"A bácsi akinek nincs feje. Ő szokta igérgetni, hogy meg fog ölni. Lehet most tényleg megteszi. "

5. A Halloween néha jó szórakozás tud lenni. De akkor nem, ha sírva szalad oda hozzád a kis húgod, azzal, hogy a ház előtti fára felakasztotta magát valaki.


Remélem így Halloweenkor még ijesztőbbek voltak. Ezzel a résszel véglegesen lezárom a könyvet. Nagyon köszönök mindent! Boldog Halloweent mégegszer!

További szép estét, Sziasztok!

Hátborzongató dolgok melyeket gyerekek mondtak|BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now