Ӄüçüӄ Ᏸir Ðシყシrシ

1.1K 266 127
                                    


🌬Merhaba iyi günler  anketimi okuyup cevaplayan ve oy veren  değerli okurlarım. İyisinizdir inşallah. Lafı çok fazla uzatmayacağım bir konu hakkındaki istemsizliğimi anlatmak istiyorum.
Anketime değer verip cevaplıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum. Verdiğiniz cevapları bende tek tek okuyorum ve cevap vermeye çalışıyorum. Bu kitabı biraz da olsa gülebilesiniz, eğlenebilesiniz ve sohbet edebilesiniz  diye yazmak istedim. Görüyorum ki bazı arkadaşlar dalga geçer gibi yorum yapıyorlar ve küfürlü cevaplar veriyorlar. O tür yorumları siliyorum, bilginiz olsun. Şimdilik onları engellemiyorum ama daha fazla aynı şekilde devam ederlerse engellemeyi düşünüyorum.
Cevap verirken çok ciddi olmanıza gerek yok. Sorduğum sorulara çok ciddiyetle ve felsefik cevaplarla yanıt verin diye hiçbirinizi zorlamıyorum. Sadece tek isteğim küfürsüz yanıtlar verin. Yanlış düşünüyorsam lütfen söyleyin. Sormak istediğiniz bir soru olursa sorun, çekinmeyin. Birçok anket yazarları verdiğiniz cevapları okumaya ve cevap vermeye tenezzül etmezken ben okuyorum ve cevap vermeye çalışıyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Sağlıcakla kalın. 😊😊

ANKETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin