6.

347 30 9
                                    

Miután a hét okos és gyönyörű férfi lekötözte a faszhiányos Kátyit,  az asztalról bontották neki fasznyalókát amit bele is tömtek a szájába. Őt elnémítva tovább álltak a következő ládikát keresve.

-Olyan unalmas ez a játék... - nyafogott Jimin, mire Yoongi barátian átkarolta őt, és a táj felé fordította.

-Jimin.. - nézett Jimin szemeibe komolyan Yoongi mire Chim abbahagyta a panaszkodást a játékra. - buzik.. Buzik mindenhol. - mutatta, és a kezeivel mutatta a tájat.

-Mi az a buzis palota? - vonta föl a szemöldökét Jin, és a serpenyőjével a távolba mutatva bökött a neonrózsaszín-neonsárga kombó palotára.
A többiek is érdeklődően nézték a szokatlan színű királyi lakót, majd úgy döntöttek hogy meglátogatják a lakóját.

Jin bevállalta a vezetői szerepet, tehát ő vezette oda a többieket a helyszínre.
Már csak egy kérdésem van... Ki az az elmebeteg aki egy játékba koton erdőt rak? Most Jimint nem tudják kihúzni az erdőből, mert doboz számra szedi a fáról a gumit.

- Gyere már, ha kijutunk innen kapsz tőlem többet és minőségibbet.... - nézett Jungkook perverzül, mire Chim kislányosan elpirult.

-Na... Még a végén nedvesek lesztek, induljunk - közben Jin vágta a kotonbozótokat, mert a fejük az körülbelül egy madárfészekhez hasonlított a sok letört gally miatt.

[...]

Miközben már majdnem elérték volna az erdő végét, az egyik bokorból egy neonkék latex ruhás buzi ugrott elő. Biztos a Király egyik csicskája.

-A Király unatkozik! Gyertek szórakoztatni! - ordibált mint egy idegbeteg a koma.

Jin mérgében kivett a hajából egy gallyat, és a dühöngő pasashoz baszta, aki visszavágott egy kurva nagy faágat, amitől Jin összeesett.
Jungkook is próbálkozott; elővette a kis hercegnős parfümjét és kettőt fújt vele a pasi arcába, de nem történt semmi.

Mire a fiúk próbálkoztak az idegen elriasztásával (aki természetesen nem hagyta menekülni őket) addigra mind kifogytak az ötletekből.
A pasi kivett a zsebéből egy tesztoszteron spray-t és befújta vele a fiúkat mire azok ájultan dőltek ki a földút melletti árokba.

[...]

A hét egyetemista egy ketrecben kelt fel ismét, de ezúttal nem volt kényelmetlen... Sőt, egészen puhának bizonyult. Az egész ketrec pamacsokból volt összefabrikálva. Igazán kedves fogadtatás, de ők csak játszani jöttek, nem melegbárba (vagy de).

-Itt vannak az új szopóid nagy uram - mondta "tiszteletteljesen" a seggfej akitől mind a héten kanszagúak lettek.
A Király megjelent piros latex tangában. A mellszőrzete mint David Hasselhoffnak, már a bozótvágó sem vinné le, valamint kurva hosszú pinacsiklandozó szakálla volt.

A király köhintett egyet, majd amint közeledett volna a ketrec rácsaihoz, a hasa összeütközött a bolyhos ráccsal, amitől a sörhasa lökött rajta egy nagyot, és seggre esett.
A kék latex ruhás csicska odasietett és fölsegítette a pedofil királyt a földről, majd leporolta a hátsóját és két lábon billegni kezdett.

-Ebben a palotában mindenki meleg - mondta a pasi majd megvakarta az orrnyergét - Ti is melegek vagytok?

A fiúk összenéztek, és elkezdek tanakodni hogy mit kéne mondani.

Hét balfasz története - [BTS ff][BEFEJEZETLEN]Where stories live. Discover now