22

1.5K 103 10
                                    

Амиии, накарах те да пиеш от мен, защото има легенда, която гласи, че ако двама от различна раса се харесат, например както бяхме аз вампир, а ти човек, но после аз те превърнах във вампир... И ако след време пиеш от моята кръв и очите ти станат жълти, това означава, че ще бъдеш моят любим завинаги. И не, бебчо, не си ме наранил. - каза спокойно Юнги като го погали по бузата.

Чакай малко... Значи казваш, че очите ми са жълти!? - ококори се Чим.

Да и ще останат така за няколко минути, а после ще се върнат към нормалния ти цвят. - усмихна се по-големия.

НАИСТИНА ЛИ СА ЖЪЛТИ!? - извика по-малкия и започна да подскача.

Чим веднага хукна към най-близкото огледало. Когато се погледна и видя, че очите му са наистина жълти, се усмихна широко. Радваше се, че той е любимия на Юнги и че ще са заедно завинаги, а и този цвят му стоеше добре като за цвят на очите. Не можеше да спре да се радва и да се гледа.

Мин отиде зад него и го гушна в гръб като го целуна нежно по врата. - Поне се надявам да изчезне. - засмя се. - Чим, знаех, че ти си различен. Радвам се, че ще си мой завинаги.

Парк се усмихна широко на действията и думите му. Обърна се към него и го целуна нежно по устните за кратко. - И аз се радвам, че ще сме заедно завинаги.

Сега, скъпи, искаш ли да излезем и да ти намерим още храна? Трябва ти кръв и то много. - усмихна се Юнги и наддигна устните му за да види зъбите му пак. Не знаеше защо, но много обичаше да гледа зъбките му.

Добре, но спри да ми гледаш зъбите. И ти имаш такива. - засмя се малчото.

Съжалявам, просто са много хубави и ми харесват. - Юнги също се засмя. - Хайде да се облечем, бебчо. - пусна го и отиде да си търси удобни дрехи.

Ама аз нямам дрехи тук. - по-малкия вампир отиде набързо при него и го погледна, цупейки се.

Облечи нещо от моите, бебче. - усмихна се Шуга и го целуна. Започна да рови в гардероба си и му даде едни дънки и тениска. - Ето, пробвай тези.

Няма ли да са ми големи? - засмя се Джимин.

Ще си сложиш колана и готово. - каза простичко Шуга и започна да се облича.

Взе едни тесни, черни дънки и една широка тениска, която запаса леко отпред, така че да се вижда добре оформеното му тяло.

Meet my soulmate |Yoonmin|Where stories live. Discover now