Първи опит от нещо си там

6 2 4
                                    

Хора, нека се съберем в нашата  къща за партито . – предложи Алейна .
- Добре , но кои хора ще поканим и какво да купим ? – попита Майлс
- Аз мисля да поканим цялото училище , какво ще кажете и без това е края на учебната година . Ще бъде едно много яко парти , хора да викнем всички нали не искате да сме единствените девственици в тази скапана гимназия . – каза Рик
- Поне аз имам гадже. - каза Тамара
- Ще купим алкохол задължително все пак сме 10 клас , а още не сме близвали   и капка алкохол . Партито трябва да бъде неповторимо и незабравимо и не забравяйте  каква е главната идея . Нека да се захващаме с приготовленията за най-якото парти на света . – каза Макс
Всички се събраха и започнаха да правят списъци с покупки и какво ли още не ….
 Няколко дни преди партито
   Ето от къде започна всичко . Първо ще ви се представя : аз съм Алейна Смит, на 16 години съм , уча в една много скучна гимназия в северна  част на Канада . Преместих се тук миналата година от слънчевата Калифорния , защото втората жена на баща ми живяла тук и бла , бла , бла. Няма значение . В това училище няма много забавно хора , всички са толкова задръстени ,  освен моята групичка приятели и това са : Макс , Тамара , Майлс и Рик . Добре , че са те иначе не се виждах жива дълго време . Като цяло Канада не е зле , по студено е от колкото в Калифорния , но се свиква . В Сейнт Лорънс , града в който живеем ,не се случва нищо интересно , а какво остава за училището .  Веднъж се бяхме събрали с Макси и Рики в нас , да гледаме филм , но ни усени една невероятна идея , но изпълнението й трябваше да се направят някои покупки , които не са много легални .
-Али защо не ни дадеш да ядем нещо , гладен съм .-измърмори Макс
- Дай ни храна , гладни сме , гладни  , гладни . Али нали няма да ни държиш без да ядем . – добави Рик 
Гледната точка на Алейна
_Оффф , големи сте мрънкала , сега ще видя какво има в кухнята и да знете мразя ви , защото ме карате да стана .
- Тези двама идиоти  какво да ги правя все са гладни , казах на баща си , който беше в кухнята с жена си . Извадих снощната пица и пилешки крилца и ги занесох  на двамата в стаята ми .
- Момчета останало е само пица от вчера и някакви си крилца , яжте гладници .
- Алейна само това ли има у вас все едно и също . – замрънка Макс
- Абе , нали ядеш , я млъквай веднага и си гледай филма .
- Какво искате да гледаме след този филм ?
- Искате ли да гледаме Ривърдейл  или То или Туин пикс . Всички се изсмяхме на последното ми предложение за филм . Филма свърши и ние решихме вместо да гледаме  още един филм да идем да се разходим . Отидохме в един парк близо до нас и там срещнахме Тамара и Майлс . Тами и Майлс ни поздравиха и продължихме заедно , бяхме се запътили към нашето място , на което ходим обикновено , за да пушим . Обаче по пътя видяхме нещо , което не трябваше да виждаме . Докато вървяхме  в една задъдена уличка се чу изстрел , след това вик и втори изстрел . Изплашихме се и веднага звъннахме на полицията , но никой не дойде , затова решихме да проверим какво става . Отидохме и  това , което видяхме беше ужасно . На  земята до една сграда имаше огромно кърваво петно и едно момче и момиче целите в кръв . Обадихме се още веднъж на полицията и те дойдоха . Разпитаха ни и ни пуснаха да си ходим , момчето и момичето бяха живи и ги заведоха в болницата . На следващия ден след училище отидохме в болницата , за да разберем дали са добре , но не ни пуснаха лесно , защото   не знаехме техните имена . Но с малко повече опити успяхме да ги намерим . Те бяха в стая 302 на трети етаж . Пред стаята им имаше полицаи и те ни пуснаха при тях само за малко , защото им спасихме живота .
В болничната стая
_ Хей – казахме всички в един глас
- Хей ! - отговориха и те  .
Гледната точка на Рик
_ Какво става тук по дяволите  започвам да се ядосвам , защо Алейна и всички останали не ги попитат какво  се е случило  . Стига аз ще ги попитам пръв .
- Хей , ъммм  а вие как се озовахте в тази ситуация , какво се случи ? попитах директно ....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Нещо  си  там  Where stories live. Discover now