Kapitola XVII.

50 7 5
                                    

  ,,Slečno de Firemorten, co tu děláte?" ozvalo se za mnou a já leknutím nadskočila. Rychle jsem se otočila a spatřila pana Redmontena ve svém smokingu. Tiše jsem si povzdechla a nasadila úsměv.

  ,,Byla jsem se podívat za svojí kamarádkou." odpověděla jsem a chtěla jít do svého pokoje, jeho ruka mne ale zastavila. Prohlížel si mě svýma ledovýma očima a vražedným pohledem.

  ,,Nevím, co se vám právě odehrává v hlavě, ale jedno vím jistě. Přestaňte se pohybovat okolo našeho krále, pro vás je až moc vysoce postavený." pronesl nebezpečně a můj pohár trpělivosti začal pomalu přetékat přes okraj. Nejdříve o tom mluví Gab a teď si to myslí i pan Redmonten. Já ale o Sebastianovu přízeň nestojím.

  ,,Mezi mnou a králem nic není." zavrčela jsem a vytrhla se z jeho sevření. Z jeho tváře jsem vyčetla, že mi nevěří ani slovo a to byla poslední věc, která způsobila to, že už můj pohár trpělivosti přetekl a já vybouchla. S naštvaným výrazem jsem se vydala do svého pokoje.

  ,,Běžte všichni k čertu." S těmito slovy jsem za sebou zavřela dveře od svého pokoje rozhodnutá, že dnes už odsud nevylezu.

FierceМесто, где живут истории. Откройте их для себя