Capitolul 12

1.9K 101 2
                                    


Vad doi bărbați bine făcuți îmbrăcați în negru.Imediat ma trezesc la podea doborât de un pumn care face să-mi sângereze gura și din cauza căzături și tâmplă!

După toate astea totul devine doar un abis negru...

*pers.Saeje*(chiar dacă Saeje nu vorbește mult în carte acum,ea poate să-și spună sentimentele și parerile)

Sunt luata de un bărbat pe sus și îl vad pe Jimin întins pe jos.

Bărbatul iese cu mine din casa pana la poarta unde era o mașină mare și neagra.Ma baga brutal în mașină.Urca în fata  cu celalalt bărbat și pornim la drum.

***

După ceva timp în care m-am plictisit extrem de mult mașină s-a oprit.Soferul coboară.Deschide portiera mașini și ma ia pe sus.Celalalt încuie mașină și ne îndreptăm toți trei către o casa mare alba,cu o gradina mare,o piscina,un foișor,un leagăn iar pe lângă casa erau oameni înarmați.

Intram în vila unde era totul gol,pereții albi erau pătați de sânge.Urcam la etaj,intram intr-o camera iar bărbatul pe care stăteam ma arunca pe podea.Ma ridic în coate,îmi dau parul de pe fata și ma uit la cei doi bărbați care stăteau în fata mea uitându-se la mine insistent.

Ma uit în jur și vad numai sânge și multe instrumente de tortura.

Un bărbat pleacă nu înainte sa spună celuilalt barbat:

-Nu ii face nimic!spune și pleacă

-Degeaba te uiți la ele dacă nu le folosim!spune bărbatul referindu-se la instrumentele de tortura

Oare s-a referit la mine?Cred ca nu...

Ma ridic în picioare și ma uit prin jur.Vad o fereastra și merg cu pași mici către ea.Ma uit pe fereastra și vad piscina în toată splendoarea ei.Imi întorc capul și vad ca omul acela nu se mișcă deloc.E robot?Îmi întorc iar capul către fereastra și acum privesc pădurea care se afla în spatele casei.

Ma deranjează din privitul meu pe fereastra un zgomot puternic din spate.Ma întorc și observ un bărbat înalt,slab,cu parul negru și ochi albaștri care se uita la mine.

-Saeje,nu?intreaba el

Eu ma uit la el confuz...Cine e Saeje?

-Domnule ea este Saeje!spune bărbatul de lângă ușa arătând spre mine

Se pare ca eu sunt Saeje!

-Si atunci de ce nu răspunde?!spune furios bărbatul din fata mea

-Ne-am interesat asa cum ne-ați ordonat dumneavoastră și am aflat ca a trecut printr-un accident urmat de o coma de aproape un an iar acum amnezie!spune bărbatul de lângă ușa

-Ah...și cu ce putem noi să-l santajam pe Jimin?!Cu o amnezica?!E nefolositoare!Du-o imediat de unde ai adus tarfa asta imediat!spune bărbatul din fata mea cu o furie mare

Imediat după ce am auzit ce a spus i-am dat o palma.Nu știu ce m-a apucat dar am simțit ca în cuvintele rostite de el a fost vorba de mine.

El își pune mana pe locul lovit de mine.Rade batjocoritor în coltul gurii iar apoi devine serios.Isi da mana jos de pe obraz și se uita în ochi mei.Imi apuca mâinile și ma imobilizeaza.Ma arunca cu putere într-un perete iar după impactul cu peretele cad la pământ.

-Ocupă-te de ea!spune bărbatul și pleacă.

-Da domnule Clay!spune bărbatul de lângă ușa.

După ce pleacă Clay bărbatul de lângă ușa se apropie de mine.Ma trage de încheietura mâini și ma ridica.Ma pune pe un scaun și ma leagă la mâini și picioare,îmi pune o cârpă la gura și de aici se dezlănțuie iadul!

Peste câteva ore next?Nu știu de ce dar am o dispoziție bună rău de tot și am energia necesara încât sa pun și continuarea tot azi=))



Directorul/Volumul IIWhere stories live. Discover now