mumma bumms!

29 0 0
                                    

"Hey midoriyaman! U wana studey with mey??" Frågade Smels när de lämnade klassrummet.
"Ya man!" Sa izuku och log som den lilla bönisbojk han är.
"Får ja va me owo?" frågade denki men han fick inte va med för nu är det DEKUTIME!! Men han hade nog behövt det tho denki u can com next tiyme :3
anyway.  Smel och Izuku vandrade mot Smels hem och när de traskade så råkade deras händer röras vid och Izuku DOG för han rörde vid en KVINNA!!!! OMG!! Och en riktigt het en dessutom ;)
"Yall wana listen to sum tunes?" Frågade Smels i ett försök att lugna ner den döende Izukun. Han nickade. Hon drog fram sin fattiga iPhone 5s och satte på hennes favoritlåt, I am a man of constant sorrow med the soggy bottom boys. Izuku blev som det där barnet som Shane Dawson lånade när det hörde mumford & sons.

Snart så var de framme vid Smels hem och de klev in, de tog av sug sina skor och jackor och gick upp och satte sig på Smels säng. Izuku började leta runt i sin väska efter läxorna men då talade Smels.
"I-Izuku.."
"Hm?"
"Jag har en liten confession.."
Smels rodnade. Izuku rodnade.
"V-vadå?"
"Jag hade egentligen inte tänkt att vi skulle göra läxor... jag- jag.." Smels tittade ner på sina händer.
"...jag vill slorb ya snorb..."
Izuku insög och blev RÖD!
"v-va-"
Han han inte prata klart innan Smels ATTACKERADE hans läppar! Izuku poosade tillbaks. Hon tryckte ner den lilla pojken mot that madrass och de poosades lite mer. Izuku började bli lite styv hehe han var inte van vid detta. Smel flyttade sina poosar från hans mun till hans hals och hon poosade lite där, detta tyckte Izuku om och han lät lite. Det vill vi ha mer av :) Smel fortsatte neråt och tog av hans tröja och han e ju FETT MUSKLIG man! He so hot!! Smel tog på hans muskleys och klämde. Mmh. Nu var Izuku fully hard och han behövde penis stimulation och han meddelande Smels om detta
"S-stimulate my penis!"
"Jaja snart ska du få lite slorb du får vänta lite herregud"
"O-oke"

Smel liccade Izukus muskleys men nu hade Izuku fått nog och han drog ner sina brallsipp.
"Slorb me."

Smel gled neråt och skulle precis äta upp Izukus pepe när hon råkade lukta på hans pubis, det luktade som........ broccoli? Smel flyttade på dekudick för att ta sig en närmare titt.

"aj!!" ropade Izuku när Smel tog en tugga av hans pubis. Smel tog en till tugga, och sedan en till. Det smakade broccoli...

Broccolismaken blandades med smaken av blod. Izuku blödde. Izuku grät. Izuku skrek åt henne att sluta men Smel var sugen på broccoli och här fanns det broccoli i massor ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The broccfic Where stories live. Discover now