Getting worse

151 7 0
                                    

Wanneer ik hem terug vond die ochtend ....

Jimin

Na dat alles veranderden, wisten we niet wat we moesten doen. Dus we besloten om een break te nemen met de band.

Tijdens deze break werden Jin en ik heel close. Waarschijnlijk doordat we elke avond bij elkaar waren en ons zelf in een stupor dronken. (Betekenis stupor staat onderaan)

Het was 18 maart 2017, wanneer we onze eerste repetitie hadden als 6-member groep. Die dag waren ik en JK de eerste die aankwamen. Maar nog geen 5 minuten later hadden we het grootste gevecht van ons leven. Hij stelde voor dat we iemand moesten kiezen die Jimin zijn delen zou doen van onze oude liedjes en stuff. En ik... ik herinner me alleen dat ik zo boos op hem werd. Ik herinner me dat ik met een stoel gooide en verschrikkelijke dingen begon te schreeuwen. Ik meende geen enkel van ze, maar ik was dronken. Hij raakte erg van streek, toen rende hij weg. We konden hem nergens vinden, toen hij niet kwam voor het avond eten besloot Jin om hem te gaan zoeken met de auto. JK liep op straat net toen Jin aankwam bij de studio, later vertelde JK dat het iemand onbekend was die hem had aangereden. Hij wou niet dat Jin in de problemen kwam, omdat hij die avond onder invloed reed. Niemand wist de waarheid alleen Jk, Jin en ik. Zelfs niet de andere members. Jin's familie doneerde grote hoeveelheden geld voor de behandeling van JK. Maar ondanks alle inspanningen, JK zal nooit meer kunnen lopen. Jin heeft zichzelf nooit vergeven.

Niet lang erna had Jin zijn familie, Jin naar een privé verzorgingscentrum gebracht. Ze gaven hem heel veel pillen, blijkbaar kon hij geen keukenmes pakken zonder zichzelf pijn te doen.

Tegen de tijd dat hij herstelde, zag je de littekens die hij zichzelf had gegeven. Ze bedekte heel zijn armen. Sommige waren ook te zien op zijn gezicht. Hij zei dat hij zou moeten verliezen wat hij zo leuk vond aan zichzelf, net als JK.

En ik?... Ik kon mezelf nog niet eens zo ver krijgen... om hun te gaan bezoeken. Ik was een verdomde lafaard die mijn vrienden niet in de ogen kon kijken. Eerlijk gezegd had ik het moeten zijn, in plaats de plaats van JK

Als dat zo was, dan was misschien....

—————————————
Betekenis stupor: Stupor is een geestelijke hersentoestand waarbij sprake is van een sterke vermindering of totale opheffing van het bewustzijn en de cognitieve functies. Dit gaat gepaard met onbeweeglijkheid van het lichaam. Meestal is de persoon volledig bewegingsloos en reageert niet meer op de buitenwereld.

Ik hoop dat jullie dit een leuk boek vinden.

H.E.S. ||BTS || complete Donde viven las historias. Descúbrelo ahora