14

123 14 1
                                    

Dijous em vaig aixecar amb un anim horroros, entre que em trobava malament per haver estat plorant la nit anterior, i que no havia dormit gens. Aquell dia anava a ser un dia molt estrany. No tenia gens de ganes de fer educació física a primera hora, ni de veure a l'Anna i a la Laura, esperava que la Cris ja es trobés més bé, però no va ser així. Vaig arribar als vestidors i no hi habia ningú, pensaba que arribarien més tard, però ja gairebé era l'hora de començar i encara no havia arribat ningú. Finalment va arribar l'Anna, per una part em vaig alegrar i per l'altre no, perquè allo significava que podria estar amb ella sense que la Laura s'interposes. Però no volia estar exactament sola amb ella, m'hagués anat bé que hagués vingut la Cris. Més tard va arribar la Laura, vaig pensar que perquè havia d'apareixer ella i no pas la Cris.
En començar la classe, la profe ens va fer donar voltes al gimnas, i després va dir que ens posem en parelles, i l'Anna em va dir que anés amb ella, però, no sé per que, va anar-hi la Laura, i a mi em van deixar sola. No entenc perquè la Laura diu que no s'adona quan fa això, però esque com per no adonar-se que l'Anna em deia a mi per anar. No volia estar més a educació física ni estar sola, així que vaig dir que em trobava malament, que era veritat, i vaig anar a consergeria. En arribar als vestidors, després de classe, només una companya de classe em va preguntar com estava, ni l'Anna ni la Laura es van preocupar.
Després hi havia filosofia, i tornava a estar sola perquè no hi havia la Cris.
Al pati vaig parlar amb la Miriam, necessitava que m'animes una mica, però em vaig adonar que no vol que li vaigi explicant tot això, se sent incòmode.
A tercera hora hi havia informàtica, i òbviament, no hi havia la Cris, així que vaig continuar mirant anime. Després hi havia castellà i l'Anna no em va dir res. Al pati la Miriam la Laura i l'Anna van parlar amb mi, en part em donaven la culpa, i era evident que estaven de part de la Laura, i això em va fotre, ja que es ella la que sempre va amb l'Anna i m'ignoren a mi.
A mates,l'Anna si que havia fet els deures, així que no va haber motiu de convrsació.
A socials, la Laura va tornar a seure amb l'Anna, i s'ho van pasar molt bé ignorant-me a mi. Jo vaig ser aplicada i vaig compiar els apunts.

I Va Arribar Ella © Donde viven las historias. Descúbrelo ahora