ÚVOD

176 15 7
                                    

Byl krásný sluncem zalitý den a na mýtince si hráli 4 koťata. Jejich rodiče je láskyplně pozorovali. Matka, Snowcloud řekla svému druhovi Blacktailovi (otci koťat): "brzo bude zima, doufám že nebude tak krutá jako minulá." Blacktail k ní přišel a olízl ji. "neboj, hvězdný klan nám takovou zimu dlouho nenadělí" konejšivě řekl.
Nejmladší z koťat řeklo:"Tati! Mami! Cítím nějaký pach!" Blacktail zavětřil. "Ale já nic necítím Tabby. Jen myš , zajíce a..." v tom ho do nosu bodne pach kterého se bojí každá kočka... pach psí..."

"PSI!" Zakřičel. Z křoví se vynořel obrovský černý pes. Skočil po Blacktailovi a ztáhl ho do křoví. Ozvalo se odtamtud smrtelné zavřísknutí. Tabby a sourozenci se vyděšeně přitiskli k matce. Snowcloud žalostně zavyla ale to uz byla ve spárech dalšího psa. Tabby vyděšeně vylezl na strom. Jeho sestřička Sun se snažila vyškrábat za ním ale strhl ji velký ovčák. Ozvalo se kňourání a pak už ticho.
"Sun! White! Ice! Grey! Tati! MAMI!" Zaječel zoufale, ale nic se neozvalo. Tabby věděl co se s jeho rodinou stalo. Žalostně naříkal a seskočil ze stromu. Stočil se do klubka pod padlý strom a nakonec neklidným spánkem usnul...


Je tu úvod mé nové knihy...Snad se líbí.. ano je to trochu krvavé.. 190 slov...:-)

Darkfang's taleKde žijí příběhy. Začni objevovat