Part 2

1 1 0
                                    

Kafeden o qederde uzaglasmamisdilar. Guvenli ve heckes olmayan bir yere gelmistiler.
Ellyson: " Burda heckes yoxdu! Indi gede bilerik..yani isinlana bilerik."
Justine: " Birinci hara gedirik?"
E: "Elbetteki menim evime! Sonra sen dediyin o qohumun olan adamin yanina gederik!"
Justine Ellysona baxar sonra derin bir ic ceker ve deyer: " Nece isteyirsen."
* Ve isinlanib Ellyson'un evine gedirler ve pramoy evin icinde yaranirlar*.
E: " Iste geldik! O taptigim kagizlar haradasa buralarda olmalidi" - deyer ve gozu etrafi gezip sonrada birseyler axtarmaga baslar. Ve sonra birden nese xatirlarmiscasina deyer: " Ahhh! Indi yadima dustu! Skafa qoymusam." -deyer ve skafa teref gederek orani axtarmaga ve el gezdirmeye baslar.Baska kagizlari axtarar ve sonra onu tapar. Justine ise o vaxt Ellysonun evini gezinmeye baslar ve evindeki esyalara falan goz gezdirer. Ellyson o kagizlari tapar ve Justine ye uzadar ve deyer. : " Bunlardi. Tapdim. Dogrusu men oxumadim. Birlikte oxuyag deye bugune saxladim."
Justine qaslarini catar ve o kagizlarin uzerinde gozlerini maragla gezdirmeye baslar.
J: " Yaxshi elemisen. Oxumag ucun heyacanliyam!" Deyer ve kagizlara diqqetle baxar. Ellyson Justinenin dediklerinden sonra hafif gulumser ve Ellyson kagizlara dogru uzanip sesli bir sekilde oxumaga baslar.
E:  Mr. Clarce - teleport avcisi leqebiyle Los Angeles de taninmis bir teleport yakalayicisidi. Ilk gunden bu yana 7 teleportun gucuni alib serbest biraxib ve 11 teleportu öldürüb. 3 ildi peşlerinde olan 2 dost qiz teleportunu  axtarir ve her seferde onlari tuta bilmir. Indide o ikisinin axtarisindadi. Onlarin son goze gorunmeleri 5 ay bundan qabag Los Angeles de olub. MR Clarce'nin dedikleri: " Heyatim boyunca 18 Teleport gorub tutmusam ve sonra da gucunu alib oldurmusem. Ama pulum sayesinde meni turmeye tutmayiblar hemde onlar ozleride teleportlardan qorxurlar. Ama bu gorduyum ikili teleport o guclu teleportlardan biridi. Yani demek istediyim teleportlar 3 qrupa bolunur.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

THE TELEPORTER Where stories live. Discover now