Prespatie 😴

338 14 0
                                    

Túto časť by som chcela venovať všetkým, ktorý čítajú môj príbeh. Prajem príjemné čítanie. ❤️Dúfam, že vás nová časť potešila.

Adela:

Stála som prikovaná. Nevedela som čo spraviť. Bola som zmätená. Nevedela som si ani predstaviť, že by u nás spal. Pozerala som Gabrielovi do očí. Nakoniec som sa ho opýtala:,, A kde chceš spať?"

,, No u teba v izbe alebo kde chceš." odpovedal.

Ja som navrhla, že by sme mohli spať v obývačke, keďže máme obrovský gauč. Keď počul, že som to povedala v množnom čísle usmial sa. Nevedela som čo mu mám na to povedať.

Išla som ku skrini. Zrazu ma zozadu objal. Vybrala som si zo skrine moje obľúbené pyžamo, nohavice sú čierne a tričko je biele s čiernym srdcom v strede. Otočila som sa Gabriel sa na mňa stále usmieval. Privádza ma do rozpakov mala som pocit, že sa začínam červenať rýchlo som kráčala k posteli. Položila som tam  pyžamo.

Povedala som:,, Idem ti pre paplón, plachty a návliečky zatiaľ môžeš ísť do obývačky je oproti kuchyni." Odišiel.

Vydýchla som si. Vybrala a poskladala som paplóny. Zobrala 2 veľké podušky s mojej postele a išla som dolu Gabriel sa na mňa pozeral. Ja som sa potkala na schode a začala padať Gabriel ma chytil aj s perinami. Bola som prekvapená, že má toľko sily. Odniesol ma a položil na pohovku. Priniesol podušky čo mi padli.

Zmohla som sa iba povedať:,,Ďakujem. "

Gabriel sa usmial a objal ma.

,,Idem ti pohľadať nejaké veci na spanie."

Vyšla som hore ale Gabriel išiel hneď za mnou.,, No čo už s ním. " povedala som si v duchu. Pozrela som sa do svojej skrine. Vybrala som starú čiernu mikinu čo mám po bratrancovi a šedé tepláky, ktoré sú mi ešte veľké. Hodila som ich Gabrielovi ten ich bez problémov chytil. Usmiala som sa.

Išla som zatvárať skriňu, keď ma niekto začal štekliť. Začala som sa smiať a padla som na zem. Nenechala som sa a skončil na zemi. V podstate som ho potkla. Tentoraz som ho pošteklila ja. Smial sa ako zmyslov zbavený. Postavila som sa a podala mu ruku. Prijmol ju a postavil sa.

Stále sme sa držali za ruky. Rýchlo som ho pustila. Zobrala som si pyžamo a bežala dole do obývačky. Rozbehol sa po mne.

Dala som plachty na pohovku. Navliekla a uložila paplóny aj podušky. Sadol si na pohovku.

Sadla som si k nemu a opýtala som sa: ,,Chceš niečo pozerať?"

,, Áno tvoj obľúbený film." odpovedal. Skoro mi oči vypadli. Rozmýšľala som aký to je.

Nakoniec som sa priznala a povedala:,, Vieš ja nemám obľúbený film radšej čítam knihy.",,Ale určite volaký máš." povedal. Nedal sa odbiť.

,,No dobre."

Pustila som komédiu volala sa Ktorý je ten pravý? Predtým ako začala som spravila popcorn a načala chipsy a tyčinky.

Sadla som si a pustila som film. Gabrielovi sa páči. Usmieva sa a vyzerá, že rozmýšľa. Odbehla som ešte do kuchyne pre kofolu a poháre. Stále som mala na sebe jeho mikinu. Ani som si to neuvedomovala. Vrátila som sa do obývačky. Akurát bol film v tej najlepšej scéne. Usmiala som sa. Objala som zboku Gabriela a aj on mňa. ,,Je mi super. "povedala som si v duchu.

Gabriel:

Ten film čo pustila sa mi páčil bol o jednej štyridsiatničke a bol tam muž, ktorý sa do nej zamiloval mal len 25 cca rokov. Zaujímalo by ma či aj Aďka by to tak brala ako tá žena v tom filme. Vedel by som si predstaviť mať rodinu s Aďku.,, Nad čím to zase rozmýšľaš? "ozvalo sa moje svedomie. Moje myšlienky prerušila Aďka, keď ma objala. Povedala mi, že od tohto filmu existuje ešte jeden podobný a volá sa Sexi 40.

Adela:

Je mi s Gabrielom tak dobre. V dverách sa objavil môj brat a povedal:,, Máte sa ísť navečerať."

Odišiel. Išli sme na večeru sme mali puding. Bol dobrý.

Vrátili sme sa do obývačky a zapli Scooby doo ani neviem ako nás to napadlo. Smiali sme sa na tom. Vypla som telku. Gabriel sa na mňa smutne pozrel. Ako keby sa pýtal prečo som to vypla.

Len som povedala: ,,Musíme sa prezliecť do pyžama. A prezliecť sa môžeš na WC, ktoré je pri kuchyni. "

Odišla som do svojej izby aj s pyžamom. Prezliekla som sa.

Už som bola na odchode, keď som si spomenula na zubnú kefku pre Gabriela. Šla som do kúpeľne. Vybrala som nepoužitú zubnú kefku, pastu a so svojou som si umyla zuby.

Zišla som dole Gabriel bol už prezlečený a zrejme čakal na mňa. Podišla k nemu a podala zubnú kefku a pastu.

Zobral si ju a povedal: ,, Ďakujem. " Odišiel späť na WC.

Sadla som si na pohovku a pustila telku. Začínal tam akurát horor Červená karkulka. Nemám rada horory ale tento som už videla. Takže to bude v pohode. Gabriel prišiel do obývačky usmial sa až ukázal tie jeho dokonalé biele zuby. Usmiala som sa. Prišiel ku mne a sadol si vedľa mňa tak, aby ma jednou rukou objímal. Začal ten horor. Zo začiatku to bolo v pohode no niekde v polovičke som sa začala triasť. Gabriel si to všimol a pritisol si ma k sebe viac a objala som ho.

Zrazu povedal:,, Poďme už spať. "

Súhlasila som vypli sme telku a zaspali sme v objatí.

Dúfam, že sa vám dnešná časť páčila.
Poteší ma každý vote a coment. ❤️
(Za gramatické chyby sa ospravedlňujem.)
(Filmy som si nevymyslela naozaj existujú a môžete si ich pozrieť. Ja som ich videla. )

Zabudnutý kamarát (Dokončené) Where stories live. Discover now