S i x

432 24 2
                                    

Part 6
"A buli és a szakítás"

•2 hét múlva,Emily szemszöge•Ma van a nagy buli Shawnnal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


•2 hét múlva,Emily szemszöge•
Ma van a nagy buli Shawnnal. Izgatott vagyok,de egyben félek is nehogy valami hülyeséget csináljak. 17:00-kor kezdődik a buli.
Még csak reggel van. Azóta,ahogy Jack bunkó volt velem a teraszon és még veszekedtünk is amiatt,mert nem akartam vele lefeküdni a kanapén alszok és szerintem jobb is így. Legalább majd könnyebb lesz szakítani.
Felkeltem és kimentem a konyhába ahol Jonaht találtam ahogy a kávéját issza. Rámnézett és ejtett felém egy írtóra sexy mosolyt. Én meg elpirultam,amin jót kuncogott. Na ezt még visszakapod Marais.
-Reggelt.-köszöntem neki és felé fordúlva beharaptam alsó ajkam. Egy morgást és egy igencsak kitágult pupillákat kaptam válaszul.
-Reggelt hercegnő.-köszönt ő is,miután össze szedte magát. Hogy húzzam még kicsit az agyát,odamentem hozzá és adtam egy puszit a nyakára,aztán az arcára és mindenhova,ahova csak tudtam,de az ajkára nem.
-Ne kínozz. Csókolj már meg végre.-suttogta ajkaimra és enyém ellen nyomta puha és mézédes párnácskáit. Mikor levegőhiány miatt elváltunk csend lett és én csak bámultam Jonah tenger kék szemeit amiben mindig elveszek,de Ő megtörte a varázst. A homlokát az enyémnek döntötte,átölelte a derekam és megszólalt:
-Emily,én mindennél jobban szeretlek.
Még az életemnél is jobban.
-Én is Jonah. Nagyon szeretlek.-túrtam bele a hajába és újból megcsókoltam.

Megcsináltam a kakaóm és kimentem a teraszra Jonahval.
-Szerinted mikor kellene elmondani Jacknek,hogy nem..-de itt Jack hirtelen megjelent és közbevágott.
-Mit is kellene nekem elmondani?
Azt,amit már tudok és ami nyilvánvaló?
Emily,ezt te sem gondoltad komolyan,hogy totál hülyének nézel,ugye?
-Jack..é..én.-dadogtam.
-Semmi Jack én.Nem akarom hallani a magyarázatodat..
-Bro,állj le kérlek.-szólt rá Jonah.
-Te csak ebbe ne szólj bele.-támadta le Jack.
-Szóval Emily..Csak hogy tudd,mindent tudok.És vessünk végre véged ennek a "kapcsolatnak"-mutatott nyuszifüleket és bement becsapva a terasz ajtót.
Én csak sóhajtottam egy nagyot és elkezdtem sírni.
-Shhh...Emily,nyugodj meg...Shh..én itt vagyok és szeretlek.Örülnöd kellene hisz' végre együtt lehetünk.-csitítgatott és szorosan megölelt.
-D..de..Jo..Jonah.Én szeretem Jacket mint barátot és nem akarom elveszíteni.-mondtam szipogva.
-Megértelek Ems,de le kell nyugodnia hisz' ő is szeret téged és fáj neki ez az egész.Adjál neki egy kis időt.Meglátod,hogy majd minden rendben lesz.Megígérem,jó?
-Jó.-mosolyogtam.

Miután kitomboltam magam már mindnekit ott találtam Jack-en kívűl.
Amikor édes nővérkém meglátta,hogy ki van sírva a szemem akkor odajött és megöelet.Tudta,hogy mi a baj és ezt szeretem benne...
-Minden rendben lesz hugi.Jack majd lenyugszik idővel.-mosolygott rám nyugtatóan és adott egy puszit az arcomra.Ezután odament Jonahoz és őt is megöelte.
Visszajött hozzám és elhúzott az asztalhoz reggelizni.
Miután megreggeliztünk,átmentünk a nappaliva TV-zni.
Még csak 12 óra van úgyhogy van még idő a buliig.Hála a jó égnek...

•Bell szemszöge•
Egy ajtócsapódásra ébredtem. Sejtettem,hogy ki lehetett az és miért. Jack..Biztos már megint veszekedtek Emilyvel,mert nem akar vele lefeküdni. Fogalom. És ez megy már 2 rohadt hete. Megőrülök,de komolyan. Nagy nehezen felkeltem és lementem a konyhába ahol már ott állt Zach és Corbyn teljesen értetlen arccal.
Láttuk kint a teraszon Jonaht és Emilyit. Oh,hogy akkor ez a gond. Szakítottak.Végre eszébe jutott valamelyikőjüknek véget vetni a "kapcsolatnak". Remélem Daniel nem fog ennyire kiakadni,ha én közlöm vele a dolgokat,mert én sem fogom bírni sokáig. Zachet akarom. Ebbe a 2 hétbe teljesen biztos lettem az érzéseimbe. Danyt csak barátként szeretem,de amúgy furcsa,hogy ő még csak szóba sem hozta a lefekvős dolgot. Érdekes.
Bejöttek Jonahék és mi,mint egy ember odakaptuk a fejünket. Ránéztem Emsre és ki volt sírva a szeme. Tudom mi a baja. Nem akarja elveszíteni Jacket,mert szereti,de csak mint barátot. Oda mentem hozzá és megöeltem. Aztán megszólaltam:
-Minden rendben lesz hugi.Jack majd lenyugszik idővel.-mosolyogtam rá és megpusziltam az arcát ezután odamentem Jonahhoz és őt is megöeltem. Visszamentem Emilyhez és odahúztam az asztalhoz reggelizni.
Miután megtömtük a hasunkat,letelepedtünk a nappaliba TV-zni. Ránéztem az órára. Még csak 12 óra van,a buliig van még időnk. Olyan unalmas volt a film,hogy bealudtam Zach vállan mivel ő volt jobb,Dany pedig a bal oldalomon...

Valaki ébrezketett. Az a valaki meg Zach volt és még nem is akárhogy. Símogatta az arcom és csókolgatta. Erre nem nyitottam még ki a szemem. Mit fog valyon lépni erre?
Hát gyerekek,pont azt lépte,hogy megcsókolt. Erre viszont azonnal felébredtem és eltoltam magamtól,de amikor körbenéztem és láttam,hogy nincs sehol Daniel visszahúztam magamhoz és megcsókoltam. Nyelve bejutást kért,amit én meg is adtam neki.Egyszerűen tökéletesen csókol. Élveztem minden egyes pillanatát. Miután nagy nehezen elváltunk egymástól Zach zihálva megszólalt:
-Sz..szeretlek Bell.-és az amúgy is mindig piroskás arca még pirosabb lett.
-Annyira aranyos mikor elpirulsz.-kuncogtam.-És én is szeretlek. Nagyon.-mosolyogtam mint egy tejbetök.
-Egy: Nem is lettem vörös.
Kettő: Ne kuncogj máár.-nevetett.
Na itt aztán már kitört belőlünk a hisztis nevetés. Már Danel is lejött a többiekkel a nyomába.
-Mi a szar lelt titeket?-kérdezték már ők is nevetve. Mi csak továbbra is fetrengtünk Zachel.
-Hihetetlenek vagytok.-mondta kuncogva Jonah. A nagy nevető showunk után megéheztem.
-Zach,te nem vagy éhes?-kérdeztem tőlle a könnyeimet törölegtve a nevetés után.
-A nevetés az étvágyat csinál.-kaccsintott.-Menjünk enni. Bementünk a konyhába és csináltam két szendvicset amit lassan el is fogyasztottunk....
Ránéztem az órámra és már 15:30 volt. Atya világ,a buli.Készülődni kell.
-SKACOOOK,A BULIRÓL EL NE FELEJTKEZZETEK.HAJRÁ,KÉSZÜLŐDÉS.-ordítottam el magam. Erre nagy dübörgés és káosz lett.
Hajrá készülődés......



Hali!

Itt is lenne az új rész,ha tetszett akkor nyomj rá ⭐️-ra és Commentelj is. Sokat jelentene!
Köszönöm💛

𝐋𝐈𝐅𝐄 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐖𝐃𝐖Where stories live. Discover now