2.bölüm- kısa süreli şok.

11.2K 297 58
                                    

sabah büyük bir heyecanla uyandım. ilk defa bir pazartesi bu kadar mutluyum. yeni bir ben. neden mi yeni ben? çünkü önceki okullarımda gerçek beni değil içimdeki kişilik bölünmelerindeki kişileri tanıdılar. bir okulumda acımasızdım, diğerinde savunmasız,öbüründe artist kızlardan, başkasında "kuul görl"lerden. birinde popülerdim, öbüründe sessiz. Bunun gibi şeyler işte. ama bu okulumda gerçek ben, bütün kişiliğimden ben olacağım. Sadece tek halim değil, bütün hallerim. Tamam biraz dengesiz olabilirim sonucunda ama buna değer. Kendim olmaya değer. gerçi piskolojim müthiş değil. yani biraz bozuk ama iyiyim, alıştım. kimsede beni bozamaz. ben hazırım. yeni olana, gerçek olana hazırım. tamam bu kadar şaka yeter. Siz beni ciddi sandınız farkındayım ama o kadar da olaylı biri değilim. hahahaha.

şimdik normale dönüyorum. acı olan şu ki alarmımdan daha önce kalktım. ve alarmım yedi buçuğa kurulmuştu. zalim hayat. gidip formamı giydim. dün çıkarmış olduklarımı yani. siyah okul pantolonu beyaz lakos ve beyaz okul kazağı. beyaz botlarımı giyeceğim. of sıkıldım. bari kahvaltıyı hazırlayayım...da abi sen kahvaltı hazırlayabiliyor musun yahu? zehirlenmezsek iyi.

"sen kimsin ve benim abime ne yaptın?"

"ben uzaylıyım. barış için geldim. allah allah ya. yemek yapamayacağım mı?"

"hoşlandığın kıza yemek yapabildiğini söyledin ve şimdi pratik mi yapıyosun?"

"yes."

"bu seferki nasıl peki? geçen haftaki gibi sarışın? yoksa önceki hafta gibi esmer?" şunu söyleyeyim abim baya yakışıklı ve kızlar peşinde koşuyor. düşünün: sarışı mavi gözlü uzun boylu bir meteor. evet abim bu. ve kimseyi kırmak istemediği için kızlarla bir hafta çıkıyor. onları kırmamak için yani. ama eğer gerçekten seviyorsa onun için her şeye katlanır. şekil bir : yemek yapmayı öğrenir. bu örnek yani bu kızı seviyor abisi. Gerçi dengesiz hareketleride yok değil sadece etkileme çabası da olabilir.

" siyah saçlı açıktenli bir kız. baya yetenekli ve zeki. ayrıca onun için yemek yapmayı öğrendiysem bu nedemek olabilir?"

"okey. ne yapion peki şun? acayip açım çünkü?"

"omlet. dedemin tarifi." tamam anlamında kafamı salladım. dedemin omletine bayılırım ben yaw. adam bu işi biliyo dostlar. abimle aynı giyinmişik ya. oda siyah okul pantolonu beyaz lakos ve kazak giymiş. okul forması bu ne bekliyodun ki? diyenleri duyar gibioldum. şöyleki okul formasının kaç çeşit olduğunu biliyonuz. söylemiş idim. saat tam yedi olunca ablamda geldi. babam pilot yani şuan uçuşta çarşambaya kadar yoh. annemde öğretmen. ama bizim okulda değil. oda hazır olup gelince kahvaltı ettik. okul bizim eve yürüme mesafesi. ama biz ailece üşengeç lduğumuz için servisle gidiyok.bazende yürüyoz. arada annem bırakiyo. öyle işte.

^^^^^^^

servis gelince üçümüz birden evden çıktık. annem daha erken çıkıyo. servise binince cam kenarını kaptım yupii! abim umursamadı. ne bekliyom ki. ablam kızdı. zaten genelde ablamla çok benzeriz. tip olarak (ikimizde sarışın renkli gözlüyüz. genlerde var yihu) ve huy olarak. kişilik olarak. bu arada abim okulun popilerinden. aslında şu popi makamını sevmiyorum. abim öyle olunca otomatikman ikizide popi oluyo. yani aplam. bende az buçuk popi oluyom. ama yeni olduğum için bilmelerine gerek yok.

^^^^^^^

yok anan. okula bak. dev gibi bu. bahçeside geniş. heey orada ufak bi ağaçlık alan var. ayy bayıldım yaa. ee kimin yeni okulu. abimle gidip sınıfımı öğrendik. müdür sevimli biri. müdür yardımcılarıda. sınıfımın 10-d olduğunu öğrendim. sınıfa girince kimse içerde değildi. ders programına baktım. ilk ders ingilizce. güzel sevdiğim ve iyi olduğum bir ders. içeri giren -ing hocası olduğunu thmin ettiğim- hoca

KANKAMIN SEVGİLİSİ.Where stories live. Discover now