tagg

349 13 27
                                    

E sada,posto me moja draga prijateljica yooriaaa tagala. Vrijeme je da i ja napisem 15 glupih stvari o sebi.

1.Lina ko krava.
Ja sam ubitacno lino dite. Lina sam za ama bas sve. Neki uz ovo stavljaju da bi mogli spavat i nista drugo. E vala ja ne bi mogla spavat jer doslovno mogu spavat 5 sati i dosta mi.

2.IBF...
Imam dvi lude (mozd i vise) al nemaju watt talko da ih ne mogu tagat. Moje drago dijete Jeon_Sara volim ju 😘😘 i jedna dragana koja nikako da napise nastavak Park_Tanja. I brother moj WolfBoy__

3.Škola
Ko što kažu...zdravlje je najbitnije. Mzzim uči,mrzim,al opet bez škole i tupana u njoj život bi mi bio prazan i dosadan.

4.Wapp...
Zap nikad nisam znala da ovo postoji,i jedna draga prijateljica me je uvela (nezz kak se zove na wappu). Priče sam bezze počela pisat i Sorry je vec na 8 k. Svima puno hvala🖤

5.Glazba
Kpop sam počela slušat prije godinu,četri mjeseca i 21 dan.
Vec 5 godina sviram gitaru,a klavir odsviram kakk mi se cufne.

6. Kpop
E sada...
Bts: ult grupa...ne znam sta da napisem,jednostavno su mi prirasli srcu i imaju toliko talenta da se to ne moze opisat. Sta oni sve prolaze da bi ostvarili svoj snove i zadovoljili svoje fanove je nemoguce.
Bias: Jimin

Big Bang: moja prva grupa i uvijek ce mi ostat u srcu. Ja jednostavno vis ene mogu docekat kad ce se vratiti iz vojske da ih sve ponovno vidimo na pozornici i placemo od sreće.
Bias: T.O.P

BlackPink: moja ult ženska grupa. Te cure su mi tako drage,ko rođene sestre su mi. Imaju dosta talenta i ubojite glasove. Pre slatke su i dosta se trude,samo mi je žao što im menadžer još ne dozvoljava da pišu svoje pjesme.
Bias: sve

Mamamoo : znaci slusam ih jako kratko i cure su preee dobre ne mogu ih se nagledat. Pree talentirane su i pjesme su im vrh.
Cure su pree zabavne i njihove videe moglu gledati ponovo i ponovo.
Bias: Hwan

7. Ljubav
Bolje vam je da ne pricam o tome jer bih mogla stoo godina. To su veliki problemi.

8. Najj boja...
Crna život,ali u zadnje vrijeme pod kozu mi se uvlaci siva,a zelena još više.

9. Birthday
Rođendan mi je između biasovog i bias wreckera,tak da....

10.Hobi
Znaci,obozavam crtati,iako imam malo vremrna za to. To me opušta. Također skupljam kpop postere koji imam vise ok 40 plus stizu novi i nisu kupljena zadnja dva izdanja okeja.
P.s. volim plesat

11. Coveri
Ja sam doslovno opsjednuta coverima za svoju pricu. Na znam ih pravit,zato druge smaram da mi ih prave.(tandoprcojke pronalazis se)

12.Filmovi/serije/knjige
Serije obozavam gledat al samo ove azijske koje su ljubavne. Filmove volim akcijske,romantične nikako.(znam da se ovo ne poklapa al,tako je...) knjige volim samo one koje nemaju lrevise opisa i nisu ubitacno dosadne...

13.Ljeto/zima
Ljuto definitivno vipe volim. Zimi volim samo tu atmosferu ono pod dekicu kokice i film ukrasi i to...al nisam neki obozavatelj snijega i kiše.

14.I'm scary of...
Zapravo..ocete najiskrenije?
Bojim se ljubavi. Eto napisala sam...mogu umrit

15.Braća/Sestre
Na žalost nemam sestru imam dvi gorile od brace i oba su mlađa. Jedan 12 godina drugi 11 godina.
Kad malo bolje razmislim imam sestre... nekacura i yooriaaa

Esad da tagamo neke osobice... Jeon_Sara
Park_Tanja
EmaTheLol
WolfBoy__
tandoprcojke
angelarzy

zivotno sranje | rendomWhere stories live. Discover now