Capitolul 14 : Toby și Ru : prieteni sau dușmani ?

14 2 1
                                    

Jeff pov.

O scrisoare de la Slends ? Da...cum ? Când ? De ce ?
Off...Dacă ar fi acu aci...i-as da o ba...ba...mare îmbrățișare!!!
Am deschis-o în fața găștii și am început să citesc:
" Dragă conac CreepyPasta, dacă citești asta înseamnă că eu nu mai sunt și cel mai probabil e Crăciunul. Tot ce vreau e să vă zic un singur lucru: eu nu mai sunt, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă jeliti, mai ales tu Jeff. Gândește-te că voi fi mereu o parte din tine, ba chiar o parte din conac. Vă iubesc, apropo, Eliza, sau mai bine zis, dragă Nina, te rog ai grijă de Jeff, nu-l lăsa să cadă în depresie, ai grijă de toți. Până la urmă nu contează cine suntem ci doar să ne iubim...Semnat nebunul vostru Slends..."
-Eii guys...acu...știm ce gândea și Slendy. Zic io.
-Hmm...mormăi Toby. Am ceva de făcut, Jeff. Pe mai târziu. zise el și plecă în camera lui.

Toby pov.

Nu știu dacă am înțeles chiar bine de la Slender, dar a zis ca nu contează cine suntem ci doar să ne iubim, off...Ru...tre să îi dau ceva...un cadou de că doar e Crăciunul ! Un sărut ? Neaah...prea direct...Ahhh ! Am o idee !!! Am realizat cadoul și spre seară pe la vreo ora 23:30 m-am pornit. Am lăsat cadoul lângă lac.

Ru pov.

Really ? E Crăciunul și tot ce a făcut conacul BloodMoon a fost al 4-lea război mondial cu bulgari! Recunosc, a fost beton ! Cred că...o să îi ofer ceva lu Toby. Ahhh! Am o idee !!! Am pus ce am crezut că i-ar place lu Tobs într-o cutie frumos ambalată iar spre seară la ora 23:35  am plecat și am lăsat cadoul lângă lac.

* următorul paragraf este " Toby și Ru pov " și reprezintă ce gândesc amândoi în același timp-app sunt Ely, autoarea ^^ *

Toby și Ru pov.

După ce am "livrat" cadoul m-am întors la conac unde am scris un bilet care zicea așa " Vino la ora 23:50 la lac, ai o surpriza...Semnat un anonim"
Am ieșit pe ușă și am plecat spre conacul rival. Când am terminat m-am întors acasă. Nici 5 minute nu au trecut că se aude o foaie care cade pe preșul de la intrare. Deschid ușa și văd un bilețel asemănător cu al meu. Ca omu prost ce eram și cum era 23:45 am plecat. Ajung acolo la fix 23:50.

Autoarea pov.

Na belea ! S-au întâlnit porumbeii !
-Toby ?
-Ru ?



Va urma...






Muahahahahahah !!!! Suspans!!!Hihi^^

Cuplu de Criminali ( CreepyPasta ) Where stories live. Discover now