2

126 30 14
                                    

—Esti sigur de asta? intrebarea venii pe neașteptate pentru Jimin, facandu-l sa se înece agresiv cu pufuletele ce tocmai si-l aruncase-n gura, bucată mica si galbuie înțepenindu-se-n gat, tusind sec si patetic din cauza lui.

Baiatul cu par gri ii întinse o sticlă cu apă, Jimin acceptând-o cu bucurie. Ii desfacu capacul cu rapiditate, lund guri mari din lichidul rece ce forta pufuletele sa alunece in continuare spre stomacul lui, acolo unde ii e locul.

—Adică, pe bune Chim, oricand ii poti pune ceva in băutură, sa-l lasi inconștient apoi sa-i faci câteva poze in ipostaze stanjenitoare si sa-l santajezi cu ele. Si bum! Il pui sa iti fie iubit. Mare chestie, isi continua baiatul cu par gri idea, jucandu-se cu un cartof pai prin sosul barbeque inainte de a mușcă leneș din el, lingandu-si buzele cu nesaț.

Brunetul se îneca pentru a doua oară, de data aceasta cu apa, făcând lichidul sa i se scurgă putin pe barbie, alunecând rapid spre gat si dispărând sub gulerul cămășii ce o purta.

—TaeHyung! Se rasti acesta privindu-si urat prietenul. La naiba, nu am sa-l droghez si șantajez doar ca sa imi venina iubit. Vreau sa-l fac sa ma placa, nu sa ma urască, Jimin trântit sticlă de apă pe masa, făcând tava lui Tae sa se zgaltaie umpic; baiatul cu plete argintii rămânând nepăsător la acesta acțiune, continuând sa isi privească mâncarea.

—Bine, am inteles, santajatul si drogatul sunt scoase de pe lista, dar ce zici de răpit si amenintat? Zâmbi inocent, înainte de a-si scoate telefonul din buzunarul blugilor, fluturandu-l prin fata lui Jimin.

Brunetul prinse imediat telefonul, trantindu-l si pe acesta langa sticlă de apă; un mic bot apărând pe buzele lui Tae, împreună cu o mica încruntătură din nas.

—Ai grija cu ala, nu plătești tu reparațiile daca il strici, mormai arătând cu degetul spre smartphone-ul negru de sub palma mica a prietenului sau.

—Nu rapim pe nimeni, nu amenință pe nimeni si pentru numele lui Dumnezeu, vino si tu cu niste idei normale, nu scoate din serialele tale cu mafii si alte rahaturi! Gesticula brunetul, ridicandu-si vocea si lovindu-si piciorul de scaunul celui din fata lui.

Trebuit ofta inainte de a isi aduce bratele in fata pieptului sau, incrucisandu-le lent, materialul tricoului negru pe care-l purta intinzandu-se usor. Boticul lui marindu-se.

—Nu esti amuzant de loc, Chim. Dacă vrei o idee normală, de ce nu te duci dracu si ii spui ce simți? E usor. Te vezi cu el, il privești în ochi și ii spui : "Te plac". Extrem de usor si rapid.

Jimin pufni, privindu-l pe Tae ca pe un extraterestru ce e, baiatul zâmbind cu unicul si inegalabilul lui zâmbet pătratos si stralucitor, facandu-l pe brunet sa chicoteasca subtil. Nu ii putea rezista lui Tae.

—Dacă ar fii fost atât de ușor nu m-aș mai afla aici, discutând cu tine. Dacă i-as fi putut spune ce naiba simt el nu ar s-ar mai fi dus la nenorocita aia de întâlnire cu o tipa care nici nu știe cum dracu il cheamă! L-a strigat Yunki! Jimin isi trântit pentru a sută oara palma de masa, Tae pufnind discret.

Ii înțelegea frustrarea si durerea, dar, în opinia lui, si Jimin gresea enorm. Yoongi nu era o persoana chiar atat de insensibila ca sa ii ignore sentimente sau pe el. Nu, hyung-ul lui avea sa faca ceva daca Jimin ii se confesa. Poate atmosfera o sa fie putin mai stanjenitoare la inceput dar Yoongi va face ceva si asta pentru ca tine la Jimin. Poate ca nu imi felul în care prietenul lui si-ar dori dar o face.

Tae ofta greoi la gândul ce tocmai i-a trecut prin minte, ridicandu-si privirea spre bunet, observandu-l cum expresia lui se schimbase de la una botoasa la una speriată in timp ce isi privea ecranul telefonului.

Sold.Where stories live. Discover now