4. bölüm

1.7K 83 35
                                    

Saat'e baktığımda 13.05' ti. Odamdan çıkarak annemin yanına gittim.

"Anne ben çıkıyorum. Arkadaşlarımla bugün için sözleşmiştik." Dedim.

"Tamam kızım. Fazla geç kalma."

"Tamam anne." Dedim ve otel odasından çıktım. Asansöre doğru yürürken telefonumu çantama koydum. Asansör dügmesine basarak gelmesini bekledim. Kısa bir süre içinde gelmişti. Asansöre binerek düğmeye bastım.

***

Etrafta gözlerimi gözdiriyordum. Lisa'yı hala bulamamıştım. Sağ tarafa döndüğümde Lisa'nın gülerek bana el salladığını gördüm. Gülümseyerek o tarafa doğru yürümeye başladım. Oturdukları masaya geldiğimde Lisayla sarıldık.

"Hoşgeldin Rosé." Dedi bu kız hayatımda gódügüm en samimi ve en çok gülümseyen kız olabilirdi. Etrafına enerji dağıtıyordu resmen.

"Seni bizimkilerle tanıştırıyım." Yanında oturan kızı göstererek "Bu Jennie. Kendileri benim en yakın arkadaşım olur." Onun yanındakini göstererek " Bu Jong-in. Biz Kai diyoruz. İlk görüşte anlayacağın üzere sevgili çiftimiz onlar." Dedi güldü. Bende ona karşılık verdim. Gerçekten de belli oluyordu. Kai'nin yanındakini göstererek "Bu Lay benim bir numaralı adamım olur." Dedi ve yumruklarını tokuşturdular. Lisa diğerlerini tanıttıktan sonra masaya oturdum. Muhabbetleri o kadar komiti ki şu son zamanlarda hiç gülmediğim kadar gülüyordum.

"Ooo Otelimizin sahibide geliyor." Dedi Kai ve alkışlamaha başladı. Herkes ona uyup ayağa kalktı ve selam verdiler gülerek. Gelen kişiye baktığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hayır ya o da bunların arkadaşı olamaz.

"Tamam çocuklar sakin olun. Oturun. Hepinize çıkışta imzamı dağıtırım." Diyerek masaya oturdu. Herkes gülüyordu. Bende beni görmemesi için dua ediyordum. Beni fark etmeden nasıl masadan kalkarım diye düşündüm. O sırada Lisa

"Aa siz tanışmadınız. Chanyeol bu Rosé, Rosé bu Chanyeol." Dedi. Kafasını kaldırıp bana baktığınde göz devirdim.

"Aslında tanışmıyor sayılmayız. Ama olsun. Biz yinede el sıkışalım." Dedi ve elini uzattı. Onu onaylar bi sekilde kafamı sallayarak elini tuttum ve toklaştıktan sonra geri çektim.

"Siz nerden tanışıyosunuz ya?" Diye sordu Jennie.

"Uzun hi-" derken sözümü kesti.

"Bakın şimdi. Ben asansöre bindim..."

***

Bütün hikayeyi baştan sona anlattıktan sonra -tabi küçük detayları geçerek- masadaki herkes kahkahaya boğulmuştu.

"Şimdi sen Chanyeol'u sapık sandın öyle mi?" Dedi Lisa ve gülmeye devam etti.

"Baya eğlenceli tanışmışnız işte." Dedi Jennie.

"Komikti. Ama o an eğlenceli olduğu söylenemez." Dedim.

"Bence o anda eğlenceliydi." Dedi Chanyeol. Sabır çekerek önüme döndüm.

"Ya tamam tamam gitmeyin kızın üstüne." Diyerek sarıldı bana Jennie.

"Neyse ne yapalım?" Dedi Lisa. Kai birden saatine baktı. Bende o sırada istemsizce telefondan saate baktım.

17.23

"Benim 1.30 saat sonra sahnem var. Tabiki sizde geliyorsunuz. Ama ben önceden gidiyim isterseniz." Dedi Kai.

"Bence bizde gidelim. Yapacak birşeyimizde yok zaten." Dedim ve ayağı kalktım. Herkes kafadıyla beni onayladıktan sonra ayağı kalktılar ve toparlanmaya başladılar.

ASANSÖR ~ ChanRoseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin