❦1

10.8K 213 68
                                    



  ❧ İlk Öpücüğünü Ona Verdiğini Söylediğinde Tepkisi; 

  ❧ Kim Namjoon ;

Onunla ilk defa öpüştüğünüzde tabii ki de bu uzun sürmüştü,çünkü Namjoon bu tür temasları seven biriydi ve bundan sonra sürekli seninle temas halinde olacağını da biliyordun.Uzun bir öpüşme sonunda ayrıldığınızda sana ufak bir tebessüm sunduğunda sende ona ufak bir tebessüm sunup konuşmaya başlamıştın;

-İlk öpücüğümü aldığın için mutlu olmalısın.

+Vuah,cidden ilk öpücüğün müydü?

-Evet,öpüşemememden belli olmuyor mu?

+İlke göre gayet iyiydin.

+İlke göre gayet iyiydin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


  ❧ Kim Seokjin ; 

İnternette gördüğünüz pepero game'i oynamaya karar vermiştiniz.İkinizde yavaş yavaş ilerlerken dudaklarınız birbirine değmişti.İlk öpücüğünüzün aynı zamanda ilk öpücüğünün bu kadar basit olmasını istemediğinde biraz daha uzatmaya karar verdin ve ilk adımı sen attın,onun da karşılık vermesi seni mutlu etmişti.

-İlk öpüşmemiz,ilk öpücüğüm oldu Seokjin.

+Wuah,ciddi misin?Bundan sonra hep ilklerini benimle yaşaycaksın.

+Wuah,ciddi misin?Bundan sonra hep ilklerini benimle yaşaycaksın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


❧ Min Yoongi ; 

Uzun süredir beraberdiniz ve sarılmak dışında hiçbir temasta bulunmamıştınız.Yoongi'nin bu durumdan şikayetçi olduğu belliydi ama sana çaktırmamaya çalışıyordu.Bir gün artık dayanamadı ve siz oturmuş film izlerken sana uzun bir öpücük verdi.

❦BTS ReactionsWhere stories live. Discover now