10.KAPITOLA

4.1K 133 4
                                    

O chvíľu sa dovalila aj Karin s Mattom.
"A ja že sa tu pozabíjate."smiala sa Karin. "Ale vy sa tu pekne hráte ako najkrajší párik sveta."zhodnotila pri pohľade na nás. Všimla som si Mattov výraz. Smutný? Zaskočený? Neviem.
"Ale prestaň. Nudili sme sa tak čo sme mali robiť?"spýtala som sa.
"Pohode."smiala sa. "Idem sa najesť,poď so mnou do kuchyne."povedala mi a ja som ju teda nasledovala. Sadla som si na stoličku a ona si zatiaľ robila jesť. Chalani zatiaľ hrali plejko.
"Kde si bola tak dlho?"spýtala som sa.
"V škole a potom som písala Mattovi,že nech sa po mňa zastaví keď nie je u nás ešte."vysvetlila.
"Aha. No ja keď som videla,že ste tu ešte není a že tu s tvojím bratom budem sama..no skoro ma kleplo."
Smiala sa. "Ale veď on nie je zlý. Náhodou je to dobrý chalan. Nechápem prečo sa na verejnosti reprezentuje ako namyslený,bezcitný debil."mykla plecom.
"Už som sa ho na to pýtala,ale už to nechcem riešiť."
Prikývla. "Inak...chcela som s tebou hovoriť o tom mojom bývalom. Ten čo som sa s ním hádala pred domom."
"Jasné,hovor."
"No...on sa volá Peet. Má 23 rokov a s Liamom sa kedysi dosť bavili. Boli kamaráti,chodili na zábavy a tak. Keď som si začala s Peetom tak Liamovi sa to moc nepáčilo a odhováral má aj s Mattom od neho. No ja som bola tak sprostá,že som si s ním začala. Samozrejme,že ma chcel len na sex,nič viac. Bola som hrdá akého mám pekného chalana. A vieš,on sa vždy rád opijal každý piatok,ale neskôr už chodil opitý aj počas dňa,zastavil sa u mňa doma keď nikto iný doma nebol a zbil ma. Neskôr som ho načapala s dievčaťom ako sa bozkávajú. Povedala som si,že je to okej,že má len vypité. No a začala brať potom drogy,bol hrozný! Agresívny!!!"
"To ma mrzí."zhrozila som sa.
"Liam vie,že bol debil a odkedy som s ním chodila tak Liam sa s ním prestal úplne baviť,ale Liam nevie,že má Peet bil."
"Prečo mu to nepovieš?"
"Som jeho mladšia sestra,od malička ma obraňoval a keby mu to poviem tak Peeta by zabil a šiel by do basy čo by som ja a mama neprežili."vysvetlila.
"Hm."
"Liam keď ma niekoho rád tak sa za toho človeka postaví najlepšie ako môže."
"Ale to je od neho milé."
Prikývla. "Keď som mala 12 a on 15 tak jeden chalan mi robil zle a Liam ho tak zbil,že ten chlapec sa na mňa už nikdy nepozrel."smiali sme sa. Keď Karin dojedla,išli sme do obývačky kde chalani stále hrali. S Karin sme sa stále rozprávali a občas sa k nám pridali aj chalani.
Matt si ma k sebe pritisol a ležali sme vedľa seba v objatí. Liam najprv zostal zarazený,ale potom sa už ukľudnil a bol v pohode. No potom keď som si zašla na poschodie na toaletu,stalo sa tam niečo čo by som naozaj nečakala...
----
Tak čo? Čo vravíte na situácie,ktoré sa tu odohrali?

Zakázaný chlapec (DOKONČENÉ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα