1.13

414 7 1
                                    

TINI SZEMSZÖGE: 

Ma mikor Leon elmondta,hogy jővő tavasszal lesz az esküvőnk nagyon megörültem. Egymásnak is estünk kint az udvaron,de még időben bementünk a szobánkba.

Most itt alszik mellettem a férfi akit már évek óta imádok,még ha néha probáltam ezt tagadni is,de sose sikerült,hisz mindkettőnk szerelme,olyan erős hogy kibirt olyan időket,vitákat amikor mindketten azt hittük ,hogy soha nem leszünk már egymásé. De mi mindig visszataláltunk egymáshoz és ez már így is marad,mert mi egymásnak vagyunk a tökéletes,mindenhogy....

Itt fekszik mellettem a boldogságom és a taorminai emlékek jöttek elő. Nem is tudom hogy,hogyan bírta ki Leon Ludmillaval az utat. Igen, tudom Ludmi nagyon sokat változott jó irányba az évek alatt,de ez többek között Fede érdeme,hisz Ludmi nagy részben miatta változott meg.
Sajnos lassan fél éve,hogy annyira összevesztek hogy el válltak egy kis időre az útjaik,de nem sokáig lesz így mivel Ludmit haza hívom Párizsból,mert el kell kezdenünk az esküvőt szervezni. És ezúttal Fedet is próbálom Buenos Airesbe csalni, éppen az olasz szigeteket járja be és dalokat ír a közelgő turnéjához.

2 héttel később

Leonnal tegnap voltunk kiválasztani a helyszínt , mivel mindig is kültéri esküvőt akartam ,ezért találtam Buenos Airestől nem messze egy gyönyörű birtokot. A birtokon található egy kisebb labirintus, egy gyönyörű kis kastély aminek van egy bál terme ahová be tudunk menni , ha úgy adódik hogy esik vagy bármi ok hogy ne tudjunk kint maradni.

Ruha próbára pár nap múlva megyek csak Camira és Ludmillara várok mivel ők meg külföldön vannak. Már nincs sok az esküvőig de szerencsére nincs már sok teendő. A menüt már múlt héten megírtuk Leon szüleivel és apáékkal , a ruhám is nem sokára meg lesz , zenekart Leon intézi és már a vendéglista is végleges.
És ahogy egyre közeledik az esküvő egyre jobban félek. Félek hogy milyen feleség leszek és anya is a jövőben, remélem mindent kézben fogok tudni majd tartani...

Új rész!! Nagyon sajnálom hogy ilyen ritkán van rész de nem jön az ihlet.
Írjatok ötleteket hogy miket láttok jónak a storyba. ❤️❤️ Puszika 😘
Olvassátok a másik storymat is!!

Leon és Tini élete Dél-Olaszország után Where stories live. Discover now