Inocenta furata

610 31 17
                                    

Ii simteam mainile agresive pe talia mea in timp ce strigam stangace dupa ajutor. Coborau tot mai jos pana la tivul maieului alb, udat. Il ridica cu pofta strivindu-ma mai tare de peretele din caramida. Am incercat sa-l imping. Sa-l fac sa plece dar lama cutitului rece era prea aproape.

Ploaia plangea odata cu mine udandu-ma pana la muschii de sub piele.

Mi-a prins barbia cu mana mare, puternica, murdara si ma privi in ochi direct ca pe o prada neputiincioasa ceea ce si eram... Am inchis ochii nemaivrand sa-l vad pe monstrul din fata mea.

Imi puse lama cutitului pe piept de unde incepea maieul si il taie apasand cauzandu-mi dureri glaciale.

Tipam cat ma tineau plamani dupa ajutor. Imi era atat de frica incat puteam sa ucid pentru a scapa.

Dupa ce taie maieul il smulse de pe mine si ma impinse iarasi in zid. Caramizile vechi roase de vant ma zgariau pe spate lasandu-mi urme adanci prin care ploaia,  ca un parau limpede se scurgea odata cu durerea.

Imi pusese mana intre picioare si le desfacu intr-un gest smuls. Am inceput sa il injur si sa il blestem, sa il amenint dar, cine eram eu sa il sperii?

-Taci, nenorocito! Imi tipa acesta in ureche punandu-mi cutitul la gat.

Am inceput sa respir gafait imaginandu-mi ca sunt oriunde altundeva. Imi imaginam cum eram la gradinita si ma jucam cu hartia creponata alaturi de alti copii cu fete cunoscute. Imi imaginam fata zambitoare a educatoarei mele in timp ce ne arata un model de floare.

Am simtit cum obrazul imi lua foc. Imi reveneam la realitate incetul cu incetul.

Eram in continuare in fata lui dar acum doar in lenjerie intima.

-Papusa acum o sa ne distram. A rostit el cu un ranjet murdar pe fata.

Am inchis ochii la loc si am inspirat adanc. Smulge chilotii de pe mine si isi desface fermoir-ul de la blugii jegosi. Incerc sa ma misc dar iarasi isi apropie cutitul de gatul meu. Imi desface picioarele si intra in mine cu toata forta facandu-ma sa gem. Lacrimile iar isi fac loc printre genele mele si curg si curg si curg neincetat in timp ce  el isi face de cap cu corpul meu. Ma simt rau....

Stau cu hainele in poala si plang printre sughituri. Ploaia s-a oprit si frigul mi-a intrat in oase. Ma simt paralizata dar ma bucur ca tot s-a terminat. Nu cred ca exista vreo fata care sa isi doreasca ce mi s-a intamplat.

Din senin o lumina se aprinde deasupra unei usi din dreapta mea. Clanta se misca si iese un baiat imbracat intr-un tricou negru si blugi de aceeasi culoare cu doua pungi mari de gunoi pe care le tranteste acolo. Muzica de club se aude puternic prin crapatura usii.

Imi scapa un sughit si el se uita in directia mea, mai intai neintelegand ce a auzit si mai apoi apropiindu-se pana cand ma vede. Face ochii mari apoi fuge inapoi inautru.

“Mai bine asa” imi spun in sinea mea.

Usa se deschide din nou si el iese cu o fata de masa indreaptandu-se  spre mine. Ma uit la el inesxpresiva si il las sa ma acopere cu ea. Imi tin hainele la piept ca si cum ar fi o comoara nepretuita si ma ridic greu, clatinandu-ma ca un manz dupa ce a fost nascut.

Ma uit la el si il intreb:

-De ce ma ajuti?

Raspunsul ii vine natural:

-Pentru ca pot.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 25, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LacrimiWhere stories live. Discover now