i duschen kan ingen störa oss

260 5 1
                                    

Vanessa
Mitt i natten vaknar jag av värsta magverken. Jag suckar tyst och går upp från sängen utan att väcka Martinus.

"Jävla skit, jag har så jävla ont," viskar jag för mig själv. Jag lägger min hand på min mage och känner små sparkningar. Jag ler för mig själv och lägger mig sedan i soffan.

"Om du bara vet hur mycket verk du ger mig lille du," viskar jag till henne.
Mina ögon stänger jag och kopplar sedan av med min hand vilandes på min mage.

•••

Det svaga ljuset lyser in i vardagsrummet på övervåningen. Jag suckar högt och gäspar. Jag sträcker på mig utmattat och tar min hand på min rygg.

"Fan vad ont det gör," säger jag för mig själv och reser mig upp. Som om det skulle bli bättre. Jag stönar högt till och sätter mig i soffan igen.
Samma sekund som jag lämnar ifrån mig ännu ett stön kommer Martinus ut, helt borta. Jag fnissar till och han vrider sitt huvud mot mig. Hans ruffsig hår ligger kors och tvärs, Martinus ler åt mig och sätter sig bredvid mig i soffan.

"Varför sov du inte med mig i natten, det var ju kallt utan dig," säger han med sin morgon röst. Jag ler åt hans kommentar och flinar sedan.

"Åh behöver du lite värme?" frågar jag retsamt. Han lipar med tunga och jag pressar mina läppar mot hans tunga.
Martinus drar ihop sina ögonbryn och byter ut sin tunga till sina perfekta läppar.

"Nej men jag hade ont i magen och gick upp lite och sedan somnade jag i soffan," han nickar och lägger sitt huvud i mitt knä. Jag klappar han och lämnar pussar lite här och där i hans ansikte.

"Vi ska till läkaren idag," han nickar och jag ler svagt åt honom. Martinus gäspar och jag inspekterar honom noggrant.

"Du vet att du är världens finaste tjej jag någon sin träffat i hela mitt liv. Du betyder mest för mig det vet du va?" jag ler och nickar sedan.

"Och samma gäller dig, fast såklart världens finaste kille," han drar ihop sina ögonbryn och visar att han inte är nöjd med det jag sa.

"Världens snyggaste kille mena du väl?" säger han och ler så där kaxigt. Jag himlar med ögonen och kysser honom på kinden innan jag reser mig upp.
Han kollar på mig med ett flin och väntat tills jag säger det han vill höra.

"Jaja, du vet att du är världens snyggaste, coolaste, sexigaste och vackraste kille i världen va?" han ler nöjt och reser sig sedan också upp och omfamnar mig i en varm kram. Jag himlar i kramen men kramar såklart om honom tillbaka. Inne i kramen drar jag in hans trygga doft. Sedan släpper han ifrån kramen.

"Jag måste in och duscha," säger han och försvinner sedan in i badrummet. Jag flinar åt mig själv och tar av mig mina mjukbyxor. Och tar snabbt av mig det tunna linnet jag sovit i. Sedan går jag in i duschen där Martinus redan står. Han kollar chockat på mig och ler sedan. Martinus trycker sina kyss vänliga läppar mot mina och jag låter det varma vattnet omsluta oss i en atmosfär där ingen annan kan störa oss.

Som tur är finns du || Martinus Gunnarsen Where stories live. Discover now