Hoofdstuk 3

2 0 0
                                    

Ethan lag op zijn bed naast Rachel. Hij was op zijn telefoon aan het werken en Rachel las haar boek verder. Het was pas 9 uur 's ochtends. Ethan stond op en ging naar de keuken, hij maakte een kleine ontbijt klaar voor Rachel en zichzelf. Hij bracht het op een plateau naar Rachel en ging naast haar zitten:

- Hey schat.

- Dankjewel! Ze glimlachte naar hem.

Hij boog zich naar Rachel en hij kuste haar. Hij duwde bijna het plateau omver, maar Rachel kon hem waarschuwen voor dat er een ongeval kon gebeuren. Hij trok zich snel van haar weg en werd gegeneerd:

Sorry! Wat kan ik verstrooid zijn...

Rachel zei niks en glimlachte gewoon. Ze aten het ontbijt samen op hun bed.

Zoé werd wakker naast Lowie die nog altijd lag te slapen. Ze kwam dichter bij hem tot dat ze tegen hem was. Ze ging met haar arm rondom hem en legde haar hoofd op zijn schouder. Lowie werd langzaam wakker en zag Zoé dat tegen hem lag. Hij ging ook met zijn arm rond haar en ze keek naar hem. Hij kuste haar en dan ging Zoé rechtstaan, maar Lowie trok gaar zachtjes weer naar hem. Ze viel weer naast Lowie en hij kuste haar opnieuw. Ze zei:

- Wil je niet eten?

- Ik heb nog niet honger.

Hij nam haar in zijn armen en deed zachtjes de t-shirt waarmee ze sliep af. Ze glimlachte gewoon naar hem en ging boven hem staan.

- Dan zal ik maar later koken! Zei ze en kuste hem nogmaals.


Felix zat al naast zijn computer en werkte al aan zijn volgende muziekstukken. Hij had zijn koptelefoon aan om Lucie niet wakker te maken. Hij was zijn volgende album aan het maken, maar hij kon zich niet concentreren, hij was nog aan het denken wat 5 dagen geleden was gebeurt. Toen hij Lucas kuste. Hij was eerst gegeneerd, maar dan was hij rustig geworden. Hij was niet homo, want anders zou hij niet verliefd zijn geweest op Lucie. Hij wist niet wat hij moest doen... Zelfs als hij niet hetero was geweest tijdens al die tijd, dan zou hij het nooit kunnen zeggen aan zijn fans. Hij keek verdrietig. Hij mocht niet zichzelf zijn, als hij iets slechts of raar deed, dan zal iedereen het weten. Hij kon geen privacy meer hebben. Lucie kwam binnen in de woonkamer en knuffelde Felix. Hij draaide zijn hoofd naar haar en dan kuste ze hem. Hij knuffelde haar terug en hij deed een kleine glimlachje. Dan zei hij:

- Ik ga deze avond muziek spelen bij 'Le Blush'.

- Kom je niet mee op de camping dan?

- Ik was het helemaal vergeten! Sorry! Ik denk dat ik het kan annuleren, maar dan zal ik ergens anders moeten vinden waar ik zou kunnen spelen tijdens de camping.

- We zullen iets vinden! Dus je zal meekomen?

- Natuurlijk! Hij kuste haar opnieuw.

- We zouden kunnen gaan eten in een café in het centrum voor dat we bij Tom gaan, wat denk je daarvan?

- Leuk idee, maar dan moet ik nu aan mijn muziekstukken werken.

- Ok! Ik maak het ontbijt klaar!


Alex werd wakker, het moest ongeveer 10 's ochtends zijn. Hij ging uit zijn bed een slenterde naar de keuken. Hij maakte daar en koffie klaar en ondertussen begon hij een lekkere ontbijt te koken voor Josh en zichzelf. Hij zou graag willen dat hij meekomt op de camping. Josh was tijdens de 5 vorige dagen niet beter geworden, eigenlijk zelfs erger. Alex wist al dat hij het leven al moeilijk had door zijn ouders, maar wist niet goed waarom. Dan is er ook iets gebeurt met Lucas en dan hebben Alex en Josh ook nog ruzie gehad. Alex hoopte dat Josh beter zal gaan tijdens de camping tussen vrienden. Hij nam zijn koffie en zijn deel van het ontbijt en hij ging aan rafel zitten. Hij nam zijn telefoon en hij ging op Facebook. Alex was eenbeetje kwaad geweest op Josh omdat hij dacht dat ze alles durfden te zeggen aan elkaar, dus toen Josh hem niet wou zeggen wat hem zo verdrietig maakte voelde hij zich verraden. Ondertussen was Alex al klaar met eten en was Josh nog altijd niet gekomen. Hij ging rechtstaan en ging voor de deur van Josh. Hij klopte, maar niemand antwoordde. Hij was nog zeker aan het slapen. Alex deed langzaam de deur open. Hij zag Josh hangen in het midden van zijn kamer. Hij keek geschrokken en dan hij gaf over. Hij viel daarna bewusteloos op de grond.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 13, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

En Jij?Where stories live. Discover now