Capitolul 4

4 0 0
                                    

Ziua trecuse greu pentru Anna, dar intr-un final, sosi si clipa să plece la intalnirea cu Alex. Încă avea emoții și era nerăbdătoare să-l vadă pe bărbatul care își rezervase un loc in inima ei. Odată ajunsă la restaurant, il văzu pe Alex așteptând la o masă de doua persoane.
-Bună, Alex! Mă bucur să te revăd!
- Bună, Anna! Si eu sunt fericit ca ai acceptat întâlnirea aceasta!
-Cu mare drag!
Fusese o seară plăcută dar si scurtă pentru cei doi îndrăgostiți care au dansat si s-au distrat împreună. La plecare Alex s-a oferit să faca cinste si sa o conducă pe Anna acasă.
- Multumesc pentru seara asta, Alex! M-am simțit foarte bine!
- Nu Anna, nu trebuie să-mi mulțumești! A fost plăcerea mea. Ah! Aș vrea să îți mai propun ceva! Eu voi fi plecat de revelion, la munte...știi tu, schi, zăpadă, citit la gura sobei...Mi-ar plăcea ca tu și  copiii tăi să mă însoțiți. E mai frumos când ești cu cineva. În plus, așa ne putem cunoaște mai bine si eu as putea să-i cunosc pe copii.
-Da, mi-ar plăcea,  dar eu nu știu să schiez. Nici Mary și nici Stephan nu știu. Dacă venim,  promiți că ne înveți tu să schiem?
-Normal! Nu ți-am zis până acum cu ce mă ocup?
-Nu.
-Ah! Cum de-am uitat? Ei bine, eu sunt monitor de schi.
- Wow! Ce frumos!
- Da, îmi place foarte mult! E o pasiune. Promit că în vacanta noastră nu voi avea clienți!
-Oh, ok!
-Deci...Ești de acord?
-Desigur!
Cei doi au rămas privindu-se câteva clipe. Fără să-și dea seama, buzele lor s-au apropiat până ce s-au lipit într-un sărut. Amândoi au răspuns strângându-se în brațe. Câteva momente mai târziu au realizat ce tocmai se întâmplase și s-au retras ușor,  rușinați.
-Ăăă, aici locuiesc.Merci că m-ai adus, Alex!
-Da, cu drag! Ne vedem de revelion!
- Mergem împreună?
- Da, dacă nu te deranjează?
-Nu, nu, defapt chiar mi-ar face plăcere!
Când cei doi și-au luat rămas bun, Anna a intrat fericită  în casă. Își recunoscu că îl plăcea pe Alex și acum se simțea mult mai bine. Simțea că acum se putea bucura de această relație frumoasă care prindea contur.

Moșule, ce tânăr ești!Where stories live. Discover now